Search and Hit Enter

10x Garderobe trapkast

De hal is de ruimte waar je als eerst binnenkomt in een woning. In appartementen vind je daar vaak het toilet, de garderobekast en toegang tot de woonkamer, de badkamer en de slaapkamers. In huizen met meerdere verdiepingen vind je vaak ook de trap in de hal. Sommigen hebben een volledige dichte trap en sommigen hebben een trapkast gecreëerd, die vanuit de woonkamer te bereiken is. Maar je zo er ook voor kunnen kiezen om een garderobe trapkast te maken in de hal, waar de jassen, schoenen en eventueel andere spullen zoals de stofzuiger en paraplu’s geplaatst kunnen worden. Opgeruimd staat netjes in de hal!

Garderobe trapkast

Een ideale garderobekast onder de trap. Naast uitschuifbare gedeeltes voor de jassen, schoenen en andere kleine spullen, zijn er aan de deuren ook de mooie Dots haken van Muuto opgehangen voor de tassen en hoeden!

Garderobekast inrichting

Een trap loopt van laag naar hoog. Daar moet je dan ook rekening mee houden met de inrichting van de garderobe trapkast. Jassen zijn vaak lang. Die zouden dus opgehangen moeten worden onder het stukje van de hoge traptreden. Gebruik hier bijvoorbeeld kledingroedes voor, zodat je de jassen met behulp van kledinghangers op kunt hangen. Vaak heb je aan de onderkant ook nog ruimte over voor andere kleine spullen.

Garderobe trapkast

Een handig plekje voor de stofzuiger!

Garderobe trapkast

Deze mooie moderne trap is erg praktisch ingericht!

Uitschuifbare garderobekast in de trap

Het stukje kast onder de lage traptreden zou je in kunnen richten voor andere spullen. Je zou een gedeelte kunnen gebruiken als schoenenkast. Zorg voor een praktische inrichting met bijvoorbeeld handige planken, ladekasten of manden. Wat ook een goed idee is, is om de gehele garderobe trapkast uitschuifbaar te maken. Je kunt dan verschillende gedeeltes naar buiten schuiven, zodat je makkelijker bij de jassen, schoenen en andere spullen kunt komen. Ideaal!

Garderobe trapkast

Een traditionele trapkast die ingericht is als garderobekast.

Garderobe trapkast

Voor deze mooie trap hebben ze open vakken gecombineerd met een uitschuifbare schoenenkast.

Garderobe trapkast

Hier is de trap zelfs ingericht als een volledige kledingkast. Dat kan natuurlijk ook!

Garderobe trapkast

Super netjes toch?

Garderobe trapkast

Garderobe trapkast

Garderobe trapkast

Een super moderne strakke witte trapkast met greeploze deuren.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *