Kinderkamer ideeën

Stoere kinderkamer met multifunctionele hoogslaper van underlayment


Hoogslapers zijn erg populair als het gaat om het inrichten van een kinderkamer. Je hebt ze in heel veel verschillende soorten en maten. Kant en klare hoogslapers die je in de winkel kunt kopen, maar sommigen kiezen er ook voor om er één volledig op maat te laten maken. Vandaag gaan we zo’n op maat gemaakte hoogslaper laten zien, die ontworpen en gebouwd is door de ontwerpers van interieurstudio HAO Design. De Taiwanese ontwerpers hadden vorig jaar een modern appartement ontworpen gelegen in Kaohsiung. In totaal had het appartement twee slaapkamers, waarvan één dus ingericht is als kinderkamer. Kijken jullie mee?

Stoere kinderkamer met multifunctionele hoogslaper van underlayment

Muurschildering kinderkamer

Het appartement heeft een industrieel tintje, dankzij de betonnen plafond en de zichtbare leidingen. In de kinderkamer hebben ze bovendien ook gekozen voor een stoer betonlook gietvloer. Drie van de vier muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd, terwijl één grote muur gedecoreerd is met een super leuke kinderlijke muurschildering. Een ander leuk item in deze kinderkamer is de deur. Ze hebben gekozen voor een mooie grijze deur, waar aan de onderkant een klein deurtje in is verwerkt. Op die manier kan het kind er ook makkelijk in. Geweldig toch?!

Stoere kinderkamer met multifunctionele hoogslaper van underlayment

Multifunctionele hoogslaper van underlayment

Maar de echte blikvanger van deze kinderkamer is tóch wel het bed. Een op maat gemaakte hoogslaper van stoere underlayment planken, die over de hele breedte van de kinderkamer is ingericht. Het is eigenlijk een multifunctionele hoogslaper. Aan de onderkant van het bed zijn super leuke uitschuifbare kasten gerealiseerd. Aan de buitenkant zijn het open kasten, waar bijvoorbeeld speelgoed en boeken in geplaatst kunnen worden. Aan de binnenkant zijn het twee kledingkasten met kledingroedes, een leuk speelhuisje en een boekenkast met drie planken.

Stoere kinderkamer met multifunctionele hoogslaper van underlayment

Helemaal links vind je nog meer kastruimte. Daar is namelijk een trap gebouwd, waar ladekasten verwerkt zijn in de traptreden. Deze trap biedt toegang tot het bed. Als extra beveiliging vanwege de hoogte, hebben ze met geel gespoten industriële steigerbuizen een bed-reling geplaatst.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply