Design en interieur

Een op maat gemaakte speel- en klimkast voor de kat!


Wij Nederlander houden van onze huisdieren. Onze honden en katten beschouwen we als onderdeel van de familie. En voor familie moet natuurlijk goed gezorgd worden. Dan doen we dan ook zéker. Hier hebben we bijvoorbeeld laten zien hoe we katten kunnen verwennen met mooie kattenhangmatten. En ook de IKEA LURVIG collectie bevat hele toffe producten, waar honden en katten super blij mee zullen zijn. Vandaag willen we een heel bijzonder project laten zien, van een echte kattenliefhebber. De bewoner van een stoer loft appartement uit Taiwan, heeft een speciale speelkast laten ontwerpen en maken voor zijn kat. Geweldig toch?!

Een op maat gemaakte speel- en klimkast voor de kat!

Stoer modern interieur

Het is een project van Interieur- en ontwerpbureau White Interior Design, die een heel stoer interieurontwerp heeft gemaakt voor een modern appartement gelegen in Taiwan. De ontwerpers hebben mooie moderne oplossingen bedacht en gebruik gemaakt van moderne eigentijdse materialen. Zo is de slaapkamer bijvoorbeeld omringd met op maat gemaakte glazen wanden en stoere zwarte stalen kozijnen. In de woonkamer en keuken zijn een aantal muren bewerkt met stoere betonstuc. En voor de vloer van de moderne keuken met eiland is betegeld met stijlvolle zeshoekige hexagontegels.

Een op maat gemaakte speel- en klimkast voor de kat!

Op maat gemaakte kasten

Een belangrijke wens van de bewoner is dat er iets speciaals werd gemaakt voor zijn kat. Een mooie witte lieve kant. De ontwerpers hebben speciale kasten ontworpen, die als speelveld wordt gebruikt voor de kat. De inbouwkasten bevatten meerdere niveau’s, waar de kat doorheen kan lopen en klimmen. En niet één kast, maar twee verschillende kasten op twee verschillende plekken, die middels een looptunnel met elkaar verbonden zijn. De kasten zijn bovendien volledig op maat gemaakt, als onderdeel van de ‘bijkeuken’, waar onder andere ook de koelkast is geplaatst. De kasten passen dus helemaal in de stijl van de keuken en het interieur, waardoor ze er ook super mooi uitzien.

Een op maat gemaakte speel- en klimkast voor de kat!

Een op maat gemaakte speel- en klimkast voor de kat!

Fotografie: Hey Cheese

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply