Design en interieur

Grid behang


Behang is één van de meest traditionele vorm van wandbekleding. Andere vormen zoals strakke gestuukte wanden, houten wandbekleding en betonstuc worden steeds populairder, maar er zijn nog steeds super veel mensen die kiezen voor traditioneel behang. Een belangrijke reden hiervoor is natuurlijk dat behang verkrijgbaar is in heel veel verschillende kleuren, motieven en prints. Je kunt dus alle kanten opgaan als het gaat om sfeer en uitstraling. Bloemetjes behang is een heel mooi voorbeeld. Een soort behang, wat minder opvallend maar wel heel erg stijlvol is, is grid behang!

Grid behang

Grid behang doet een beetje denken aan de rekenschriften van op school. Ze zijn dus super leuk voor de kinderkamer en babykamer, maar door de neutrale en minimalistische look, is grid behang ook erg leuk voor de woonkamer of slaapkamer. We hebben de leukste inspiratie voorbeelden gevonden van ruimtes, die voorzien zijn van grid behang. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Grid behang

Ondanks het grid patroon, oogt het toch erg rustig en minimalistisch.

Grid behang

Hier hebben ze zelfs de wand van het toilet behangen met het Grid behang.

Grid behang

Grid behang

Vind je grid behang net iets te veel van het goede? Dan kan je het ook inlijsten!

Grid behang

Grid behang is super leuk voor de kinderkamer!

Ferm Living Grid behang

Er zijn verschillende merken die grid behang hebben, waarvan de populairste afkomstig is van het Scandinaivsche merk Ferm Living. Het Ferm Living grid behang heeft het voordeel dat het gedrukt is op zogenaamde WalSmart. Een nieuwe generatie vliesbehang, dat heel snel en gemakkelijk toegepast kan worden. In plaats van dat je het behang insmeert met behangplaksel, smeer je de muur in. Je hebt dus geen speciale plaktafel nodig. Het is bovendien een stuk sterker dan normaal behang van papier.

Het Ferm Living Grid behang is hier verkrijgbaar.

Grid behang

In de hal!

Grid behang

Bij je werkplek, toepasselijk!

Grid behang

Hier is de deur van een kast beplakt met het grid behang.

Grid behang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply