Search and Hit Enter

Inspirerende washok en meterkast combinatie

In een huis heb je altijd te maken met dingen die je liever niet in het zicht wilt hebben. De wasmachine en de droger zijn daar mooie voorbeelden van. En dat geldt helemaal voor de meterkast. Er zijn heel veel verschillende ideeën om daar op een leuke en stijlvolle manier mee om te gaan. Dit idee hebben we gevonden in de portfolio van 23bassi, een Italiaanse interieur- en architectenbureau, die vorig jaar het Back in Black project heeft gerealiseerd.

Inspirerende washok en meterkast combinatie

Maatwerk

Het interieurontwerp kenmerkt zich met strakke moderne lijnen, en het is ook voorzien van heel veel moderne gemakken. Daarnaast tref je ook heel veel maatwerk oplossingen in het appartement. Op maat gemaakt inbouwkasten, op maat gemaakte bedden, noem maar op. En voor de wasmachine en de meterkast hebben ze ook iets heel moois en bijzonders gemaakt. Ze hebben namelijk een kast ontworpen, waar de washok en de meterkast zijn gecombineerd.

Meterkast en gereedschapskist

Het is een grote kast, die afgewerkt is met strakke donkergrijze deuren. De meterkast bevindt zich aan de rechterkant, verscholen achter een grote brede deur. Die kast wordt ook gebruikt voor het opbergen van de gereedschapskist.

Inspirerende washok en meterkast combinatie

Wasmachine, droger en wasmanden

De washok vind je aan de linkerkant. Zowel de wasmachine als de droger heeft een aparte grote vak gekregen, waar ze precies in passen. Dat is het grote voordeel van maatwerk. Daarnaast zijn er ook nog twee ‘wasmanden’ boven elkaar gecreëerd, waar grote ronde gaten in de deuren zijn verwerkt. Ge-wel-dig!

Al alle deuren dicht zijn, lijkt het gewoon op een mooie grote strakke moderne kast. Je hebt dus helemaal geen last van de wasmachine, de droger, de wasmanden én de meterkast!

1 Comment

  1. Wat een geweldige oplossing om twee producten weg te werken die je liever niet ziet. Hiermee sla je écht twee vliegen in één klap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *