Search and Hit Enter

Eenkamerappartement met witte interieur

Dit is het White Retreat appartement, een ontwerp van CaSA – Colombo and Serboli Architecture. De interieurarchitecten hebben in Barcelona onderstaand eenkamerappartement ontworpen en ingericht. Het is een super klein appartement, waarvan de slaapkamer, keuken, en woonkamer zich bevinden in één grote open ruimte. Hiervandaan heb je toegang tot de enige ruimte die enigszins gescheiden is, namelijk de badkamer en toilet.

Eenkamerappartement met witte interieur

Alles wit

Zoals je aan de naam al kan zien, White Retreat, hebben de ontwerpers gekozen voor een witte interieur inrichting. Niet zomaar wit, maar echt super wit. Op de grijze mozaiek tegels in de badkamer na, is werkelijk alles wit. Witte vloer, witte muren, witte keuken, witte meubels… Zelfs het balkon is volledig wit.

Door het witte interieur, lijkt het appartement veel groter dan het is. Een groot voordeel bovendien, is dat er veel ramen aanwezig zijn. Hierdoor is het ook altijd licht in het appartement.

Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur Eenkamerappartement met witte interieur

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *