Search and Hit Enter

Houten kruk

In de mode zeggen ze weleens dat bepaalde kledingstukken iedereen thuis moet hebben in hun kledingkast. Een goede spijkerbroek bijvoorbeeld of een mooie basic sweater. Dat heb je eigenlijk ook in de interieurwereld. De houten kruk is er zo één. Een houten kruk kan er niet alleen erg stoer en stijlvol uitzien, ze kunnen ook voor meerdere doeleinden gebruikt worden in huis.

Houten kruk

Houten kruk

Houten kruk

Houten kruk gebruiken

In de keuken wordt de houten kruk meestal gebruikt als opstapje of trap, zodat je bij de bovenste plank in je kast kan komen. In de woonkamer wordt het gebruikt waar de kruk eigenlijk voor bedoeld is, namelijk om erop te zitten. In de slaapkamer kan je er natuurlijk ook op zitten, maar het is ook leuk om het te gebruiken als nachtkastje, waar je je leesbril, een glas water of een boek op kunt plaatsen.

Houten kruk kopen

Er zijn tegenwoordig zóveel verschillende houten krukken verkrijgbaar. Naast de grote bekende woonwinkels zoals de IKEA, Woonexpress, hebben ook warenhuizen houten krukken in hun assortiment opgenomen zoals Xenos en Hema. Ook specifieke interieurmerken hebben vaak hun eigen houten kruk. Denk aan House Doctor, Ferm Living of Bloomingville. Zelfs op vlooienmarkten en tweedehandswinkels vind je super stoere vintage houten krukken.

Houten kruk

Houten kruk

Houten kruk

Houten kruk

Houten kruk

Houten kruk

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *