Search and Hit Enter

Karakteristieke woning uit 1912

Wow, wat een super stoere woning. Het stond te koop bij Petre Landgren makelaar uit Zweden, maar was binnen no time verkocht. De woning is gelegen in Rydsgård en in oorspronkelijk gebouwd in 1912. Zowel aan de gevel als in de interieur inrichting zie je dus nog de prachtige originele details, zoals de rauwe onbewerkte bakstenen muren en karakteristieke raampartijen. Love it!

Badkamer

Houten vloeren

Hoewel de karakteristieke sfeer erg belangrijk is in deze woning, is de interieur inrichting wel compleet gerenoveerd en voorzien van moderne gemakken en mooie materialen. Door de gehele woning zie je verschillende houten vloeren. In de woonkamer en eetkamer zie je bijvoorbeeld een klassieke visgraat vloer, die in een grijs geschilderde houten plankenvloer overloopt. Een mooi contrast, die ook terugkomt in de bakstenen muur naast de strak gestuukte witte muren.

De stijl van het interieur is lastig te omschrijven als één stijl. Het is eigenlijk een mix van alles wat de bewoners mooi vinden. En toevallig heeft dat heel goed uitgepakt!

Bakstenen muur in eetkamer

Dakraam in slaapkamer

Grijze houten vloer

Karakteristieke gevel

Karakteristieke woning uit 1912

Karakteristieke woning uit 1912

Karakteristieke woning uit 1912

Bron: Peterlandgren.se

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *