Search and Hit Enter

Klein Scandinavisch appartement ingericht met veel stijl en creativiteit

Een klein appartement inrichten vraagt om veel creativiteit. Hoe zorg je ervoor dat er een mooi balans komt tussen een praktische indeling, terwijl het tegelijkertijd ook mooi eruit moet komen te zien? Dat is de grote uitdaging van mensen die super klein wonen.

klein-scandinavisch-appartement-ingericht-met-veel-stijl-en-creativiteit

Klein maar ruimtelijke inrichting

Het appartement die we vandaag laten zien is klein, heel klein. Het heeft namelijk een woonoppervlak van slechts 29m2! Daartegenover heb je hier wel het voordeel dat het plafond super hoog is. Hierdoor voelt het appartement veel ruimer aan. Er zijn bovendien twee grote hoge ramen aanwezig die het hele appartement voorziet van heel veel natuurlijk zonlicht.

hoog-plafond-keuken

Slaapkamer op de badkamer

Maar toch, hoe zorg je ervoor dat je een woonkamer, een keuken, een badkamer en een slaapkamer kunt creëren? Naast een praktische indeling met een kleine open woonkamer en open keuken zijn ze hier nog op een ander creatief idee gekomen. Ze hebben namelijk goed gebruik gemaakt van het enorm hoge plafond, door de slaapkamer in te richten op de badkamer. Met een stoere houten ladder kan je vanuit de woonkamer de slaapkamer bereiken.

sierlijke-ornamenten-slaapkamer

laag-bed-slaapkamer

ladder-naar-slaapkamer

Scandinavisch modern interieur

De stijl van het studio appartement kan je de interieur inrichting omschrijven als een combinatie van Scandinavisch en modern. En door de sierlijke ornamenten aan het plafond tref je hier ook een klassiek tintje aan.

Een lichte houten vloer is gecombineerd met lichtgrijze muren. De Scandinavische meubels zijn strak en modern, zoals de grote witte wandkast direct na de voordeur, de eenvoudige grijze bank op houten poten, de twee bijzettafeltjes met marmeren blad en zwarte stalen frame.

scandinavisch-modern-interieur

kleine-open-woonkamer

grote-witte-wandkast-hal

Moderne zwarte keuken

Ook de keuken is strak en modern. Ze hebben gekozen voor een stoere zwarte keuken met een keuken achterwand die met minimalistische mat zwarte vierkante tegels zijn betegeld. Het hout zorgt voor een mooi balans tussen strak en warm, wat terugkomt in de houten snijplanken en de brede houten open wandplanken boven het aanrecht.

Door deze creatieve praktische indeling is er zelfs plek voor een kleine vierkante eettafel tussen de keuken en de woonkamer.

moderne-zwarte-keuken

praktische-indeling-klein-appartement

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *