Interieur kleur, Interieur woning

Klein appartement van 30m2 met denim blauwe muren!


We hebben hier al heel veel kleine appartementen laten zien, die stuk voor stuk super leuk en praktisch zijn ingericht. Het appartement van 38m2 bijvoorbeeld die met een budget van €35.000,- is verbouwd. En ook het kleine appartement van 30m2 met een stoer industrieel interieur is een heel mooi voorbeeld. Vandaag gaan we wederom binnenkijken in een klein appartement. Dit kleine appartement is echter net iets anders dan de andere kleine appartementen. Aan mensen die super klein wonen, wordt vaak geadviseerd om neutrale lichte kleuren te gebruiken om de ruimtes visueel groter te maken. Maar in dit kleine appartement hebben ze gekozen voor denim blauwe muren!

klein-appartement-van-30m2-met-denim-blauwe-muren

Kleur van het jaar 2017

Het kleine appartement heeft een woonoppervlak van slechts 34m2. Het is het appartement van Mattias Vurals, een ontwerper en grafisch makreting consultant. Ongeveer een jaar geleden heeft hij dit appartement gekocht gelegen in het het Vasastan district in Stockholm. Hoewel het appartement écht super klein is, heeft hij tóch gekozen om de muren denim blauw te schilderen. Of het toeval is of niet, dit jaar heeft Flexa denim blauw verkozen tot de kleur van het jaar 2017. Dat komt dus goed uit voor Mattias!

vintage-styling-klein-appartement

hoekkast-klein-appartement

Rustgevend minimalistisch interieur

Wat Mattias heel goed heeft gedaan, is dat hij alle muren in het appartement denim blauw heeft geschilderd. Zelfs de mooie deuren, de plinten en de kozijnen zijn mee geschilderd. Het resultaat is een rustgevende en minimalistische uitstraling. Deze denim blauwe muren zijn gecombineerd met een sfeervolle lichte houten vloer, die super mooi bij de blauwe muren staat.

Mix van verschillende interieurstijlen

De stijl van de inrichting is een mix van verschillende mooie stijlen. De kleine lichtgrijze keuken met het marmeren keukenblad, leren deurgrepen en witte keuken achterwand is bijvoorbeeld super mooi. Maar ook de meubels en accessoires passen erg mooi bij elkaar. Een rode Scandinavische bank op ronde houten poten, houten krukjes, een ronde houten eettafel met de mooie café stoelen, vintage koffers op de vloer, de rotan trolley, noem maar op. Zelfs de groene planten door heel het appartement passen er fantastisch bij.

kleine-open-keuken-klein-appartement

keukengerei-ophangen-keuken

denim-blauwe-muren

houten-ronde-eettafel-klein-appartement

klein-appartement-van-30m2-met-denim-blauwe-muren-2

Bron: Residencemagazine.se | Fotograaf: Jonas Gustavsson

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply