Interieur woning

Mooi klein huurappartement van 45m2


Als je aan een klein huurappartement denkt, dan heb je waarschijnlijk niet een heel positief beeld. Vandaag willen we een huurappartement laten zien, die bewijst dat het ook anders kan. We nemen jullie mee naar Kiev, waar architectenbureau Martin Architects een klein huurappartement van 45m2. heeft herontworpen en ingericht. Het resultaat is super stoer en inspirerend mooi!

Mooi klein huurappartement van 45m2

45m2 is niet niet veel, maar door de combinatie een nieuwe praktische indeling en mooie materialen, zijn alle vierkante meters optimaal benut. Het ziet er niet alleen stoer en mooi uit, maar het appartement lijkt een stuk ruimer dan de werkelijke aantal vierkante meters.

Glazen wanden

Het appartement is voorzien van grote raampartijen. Hierdoor heb je te maken met veel natuurlijk zonlicht. De architect heeft gekozen voor een woonkamer met een open keuken en een eethoek. En in diezelfde ruimte heb je ook uitzicht op de enige slaapkamer van het appartement. De slaapkamer is namelijk voorzien van grote glazen wanden en bijbehorende glazen deur. Hierdoor ziet de gehele ruimte er niet alleen een stuk ruimer uit, maar wordt het natuurlijk zonlicht ook optimaal verspreid.

Mooi klein huurappartement van 45m2

Mooi klein huurappartement van 45m2

Mooie materialen

De architecten hebben een mooie selectie gemaakt van stoere materialen en mooie kleuren voor het interieur. De stalen kozijnen horende bij de glazen wanden van de slaapkamer is daar een heel mooi voorbeeld van. Het staal geeft het interieur een stoer en industrieel karakter. Dit hebben ze gecombineerd met strak afgewerkte wanden en een warme houten vloer. In het interieur vind je bovendien verschillende houtsoorten. Naast de houten vloer, vind je een super stijlvolle vintage houten eettafel met bijpassende eetkamerstoelen, en een vintage houten dressoir. En in de slaapkamer is een stoere rustieke houten bed met een op maat gemaakt hoofdboard geplaatst.

Mooi klein huurappartement van 45m2

Stijlvolle en stoere kleuren

Het kleurenpalet bestaat uit mooie stoere kleuren, zoals bruin, zwart en een verrassende petroleumgroene kleur aan de grote muur van de slaapkamer en de eethoek. In de zithoek is een mooie cognac vintage bruine leren bank geplaatst, samen met een groot zwart wit vloerkleed en een glazen salontafel. En in de open keuken is er gekozen voor voornamelijk roestvrijstaal, passend bij het industriële karakter van het interieur. De roestvrijstalen keuken past overigens ook super mooi bij de stoere zwart geschilderde bakstenen muur. Deze muur loopt ook door naar de woonkamer muur, waar de televisie aan is opgehangen.

Mooi klein huurappartement van 45m2

Mooi klein huurappartement van 45m2

Bron: Bobedre.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply