Interieur woning

Van winkelpand tot kleine loft


Vandaag wil ik een heel bijzonder project laten zien die ik gevonden heb in de portfolio van R3architetti. De Italiaanse interieurarchitecten hebben in 2013, in Turijn in Italië, het ontwerp van een woning ontworpen. Niet zomaar een woning, maar een voormalig winkelpand. Deze hebben ze volledig omgetoverd tot een kleine loft woning.

van winkelpand tot kleine loft

Woonkamer loft

Fiets aan de muur ophangen

Speels karakter
Vanwege het feit dat het een voormalige winkelpand is, heeft de huidige woning een speels karakter. Zo heeft het twee woonlagen, waarvan de bovenste woonlaag een iets lager plafond heeft. Het is een soort vide verdieping, die je vanuit de woonkamer, middels een stoere industriële stalen open trap kan bereiken.

From-Shop-To-Loft-02-850x1275

Witte bakstenen muren

From-Shop-To-Loft-14-850x564

Glazen wand loft

Industriële hanglamp

Keuken achter rolgordijn

loft badkamer

open planken inham

open vide

Slaapkamer achter gordijnen

stalen zwarte open trap

De gehele benedenverdieping, waar de woonkamer en keuken zijn ingericht, is voorzien van een stoere lichte gietvloer, gecombineerd met wit geschilderde bakstenen muren.

Overal kom je speelse elementen tegen zoals de fiets die aan de muur is opgehangen, de kleine keuken die verborgen zit achter een rolgordijn, glazen wanden en ook de slaapkamer die achter gordijnen zit.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply