Ontwerp interieur

Inspirerende loft uit Londen


Deze inspirerende loft is gelegen vlakbij Edgware Rd in Londen. Het is een voormalig fabriek die verbouwd is tot een stoere appartementen complex. Dit specifiek appartement is in 2014 compleet heringedeeld en gerenoveerd door de interieur architecten van Cloud Studios. Vooral de indeling is erg logisch en praktisch geworden. Hierbij hebben ze een bijpassend interieur ontwerp gemaakt.

Industriële deur in slaapkamer

Inspirerende loft in Londen

Industriele originele details

De grote open woonkamer is ingericht met de open keuken. Een heerlijke open lichte ruimte met veel grote raampartijen. Veel industriële originele details zijn nog bewaard gebleven zoals de stoere stalen raamkozijnen, de witgeschilderde balken aan het plafond en de leidingen die daaraan vastzitten.

Modern interieur

De interieur stijl wordt gekenmerkt met moderne strakke meubels en accessoires. Een moderne blauwe hoekbank, een strakke zwarte keuken met kookeiland, een grote witte eettafel bij bijpassende stoelen en een design tv meubel. Super stoer dat er gekozen is voor een Arabische kelim vloerkleed in het zitgedeelte. De stijlvolle lampen zijn van Ay Illuminate.

Hiernaast zijn er nog twee aparte slaapkamers ingericht. Eén is zelfs voorzien van een eigen badkamer.

Kookeiland

Loft appartement

Badkamer

Modern interieur

Open keuken

Open trap

Slaapkamer

Stijlvol appartement

Stoere loft

toilet

Vaste kast slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply