Search and Hit Enter

Wonen in een houten chalet

Een nieuw huis wordt vaak gelinkt met een nieuwbouw stenen of betonnen huis. Helemaal niets mis mee, maar wist jij dat het ook mogelijk is om te wonen in een houten chalet? Het linkt in eerste instantie een beetje ouderwets, wonen in een houten huis. Maar eigenlijk is het juist erg modern. Steeds meer mensen kiezen ervoor om te wonen in een houten chalet.

Wonen in een houten chalet

Prefab houten chalets

Wonen in een houten chalet bevat veel voordelen ten op zichte van een stenen of een betonnen huis. Zo is de bouwtijd van een houten chalet veel korter dan een stenen of een betonnen huis. Sterker nog, bij Blokhutwereld.nl leveren ze prefab houten chalets in verschillende formaten, die alleen nog maar ingericht hoeven te worden.

Wonen in een houten chalet

Goedkoper

Iedereen weet wat het ongeveer kost om een stenen huis te laten bouwen. Een prefab houten chalet is een stuk goedkoper. Zo heb je voor €12.000,- een houten chalet van 42m2. Natuurlijk kun je het zo gek en duur maken als je zelf wilt.

Wonen in een houten chalet

Sfeervol mooi

Smaken verschillen, maar in de wereld van interieur & design wordt hout gezien als warm, sfeervol, natuurlijk en mooi. Je kunt bovendien helemaal zelf bepalen hoe je zowel het interieur als het exterieur afwerkt. De houten planken aan de buitenkant kan je bijvoorbeeld verven in elke gewenste kleur. En binnen kan je ook volledig bepalen hoe de afwerking is. Houd je van luxe? Denk dan bijvoorbeeld aan een chique visgraat vloer. Ga langs bij Megadump dalen voor luxe sanitair voor de badkamer. En richt je keuken in met een stijlvolle marmeren werkblad. Wat dat betreft is er geen verschil met een stenen of een betonnen huis.

Wonen in een houten chalet

Milieuvriendelijk

Voor de bouw van houten chalets wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Vergeleken met een stenen of betonnen huis, betekent dit dat het milieu veel minder wordt belast. Het milieuvriendelijke karakter is daarom ook een erg belangrijk voordeel van houten chalets.

Wonen in een houten chalet

Wonen in een houten chalet

Wonen in een houten chalet

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *