Search and Hit Enter

Koffiehoekje inrichten

Mooie dingen in huis wil je het liefst zoveel mogelijk laten zien. Je mooie bankstel, de eettafel, de schilderij aan de muur, noem maar op. Het kan van alles zijn. Maar er zijn ook heel veel dingen, lelijke dingen, die je het liefst uit het zicht wilt hebben, het liefst achter deur en grendel. Sommigen vinden dat bijvoorbeeld van de televisie en de wasmachine en de droger zijn daar ook hele mooie voorbeelden. Vroeger gold dat ook voor de koffiemachine. Twintig jaar geleden waren het namelijk nog van die lelijke lompe apparatuur. Tegenwoordig is dat een heel ander verhaal. Oude lelijke koffiemachines zie je bijna niet meer. Die zijn allemaal vervangen door mooie, subtiele design apparaten, die je juist wel aan iedereen wilt laten zien. Sterker zelfs, het is helemaal leuk om een speciaal koffiehoekje in te richten!

Koffiehoekje inrichten

Koffiemachines

Koffiemachines zien er niet alleen steeds mooier uit, ze zijn ook veel geavanceerder geworden. Natuurlijk heb je ook hele eenvoudige machinese, maar leuke merken als Nespresso en Philips hebben ook hele uitgebreide koffiemachines en espressomachines met smakenkiezers, melkopschuimers, noem maar op. En de echte koffieliefhebbers en kenners gaan vaak zelfs voor professionele apparatuur met koffiemalers en branden zelfs hun eigen koffiebonen.

Koffiehoekje inrichten

Koffiehoekje inrichten

Koffiehoekje inrichten

Decoratie

Hoe meer je van koffie houdt, hoe leuker het eigenlijk is om een koffiehoekje in huis in te richten. Een speciaal plekje voor de koffiemachine en alles wat met koffie te maken heeft. Denk aan leuke kopjes, potten met suikerklontjes en moeder, koekjes, bonbons, lepeltjes, koffiebonen, koffiecupjes, etc. Naast deze ‘koffiebenodigdheden’ is decoratie natuurlijk ook super leuk. Stapels boeken, een leuk plantje, prints of letters met koffie gerelateerde quotes aan de muur. Je kunt helemaal losgaan wat dat betreft.

Koffiehoekje inrichten

Koffiehoekje inrichten

Aanrecht, kastje of trolley

Er zijn verschillende plekken in huis, die erg populair zijn voor het koffiehoekje. Het aanrecht van de keuken is bijvoorbeeld super populair, vooral als je een grote keuken hebt met veel werkruimte. Heb je niet heel veel ruimt, dan zou je extra ruimte kunnen creëren door bijvoorbeeld leuke wandplanken aan het keuken achterwand. Je zou ook een koffiehoekje kunnen creëren met behulp van een kastje. Dit kan een leuke vakkenkast zijn, een commode kast, en trolleys zijn ook helemaal hot.

Koffiehoekje inrichten

Koffiehoekje inrichten

Koffiehoekje inrichten

Koffiehoekje inrichten

Koffiehoekje inrichten

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *