Keuken

Pannen ophangen


Pannen horen thuis in de keuken. Vroeger werden pannen vooral opgehangen, maar tegenwoordig worden pannen meer opgeborgen in de keukenkasten. Aan de ene kant is het ook wel logisch. Het is bijvoorbeeld hygiënischer om de pannen op te bergen. Op die manier zijn de pannen namelijk stofvrij. En daarnaast oogt het een stuk netter en georganiseerder in de keuken, als alle pannen netjes in een ladekast opgeborgen zijn. Maar tóch zie je steeds vaker dat de oude trend van het ophangen van pannen terugkomt. Wij vinden dat in ieder geval super leuk!

Pannen ophangen

Gemak

Het klopt inderdaad dat het hygiënischer en netter is om de pannen netjes in de keukenkasten op te bergen. Maar het pannen ophangen heeft niet alleen maar nadelen, het biedt ook een aantal handige voordelen. Eén van die voordelen is gemak. Het is veel gemakkelijker om een pan op te hangen, dan deze weer terug in de kast te plaatsen. En als je de pannen hebt opgehangen, is het ook veel meer bij de hand voor wanneer je het nodig hebt. Gemak dus!

Pannen ophangen

Pannen ophangen

Pannen ophangen als decoratie

Naast het voordeel van gemak, heeft het ophangen van pannen nog een ander belangrijk voordeel. En dat is styling! Pannen ophangen in de keuken kan een vorm van styling zijn. Pannen ophangen kan er dus gewoon ook erg leuk uitzien. Mits je het op de goede manier doet natuurlijk. En mooie pannen horen daar natuurlijk ook bij! Aan mooie haakjes aan een wandrek bijvoorbeeld of een stoere rek boven het eiland. Je zou zelfs plannen op kunnen hangen aan een grote gaatjesboard. Inspiratie nodig? Wij hebben de leukste voorbeelden voor je op een rijtje gezet van keukens waar pannen op een leuke manier zijn opgehangen.

Pannen ophangen

Pannen ophangen

Pannen ophangen

Pannen ophangen

Pannen ophangen

Pannen ophangen

Pannen ophangen

Pannen ophangen

Pannen ophangen

Pannen ophangen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply