Banken

10 x Bank bij eettafel


Het is heerlijk om een grote eettafel in huis te hebben. In de keuken, eetkamer of in de woonkamer, waar je gezellig met z’n allen kunt ontbijten en dineren. En soms is het zelfs fijner om aan de eettafel te werken dan in een apart kantoor. Veel mensen kiezen ervoor om alleen maar stoelen rondom de eettafel te plaatsen. Vier, zes of acht dezelfde stoelen. Of misschien vier, zes, of acht verschillende stoelen voor de afwisseling. Erg leuk, maar een stoel kast ook best duur zijn. En als je er acht koopt, dan kan de totaal prijs flink oplopen. Een alternatief is dat je de stoelen aan één kan van de eettafel vervangt door een lange bank. Je hebt dan dus aan één kant van de eettafel stoelen staan, terwijl aan de andere kant een lange bank staat. Praktisch, goedkoop en het ziet er ook nog eens erg leuk uit!

Hieronder heb ik tien mooie voorbeelden op een rijtje gezet. Welke vind jij het mooist?

Bank bij eettafel

Bank bij eettafel

Houten bank

Veel mensen hebben een houten eettafel, en kiezen er dan ook voor om een houten bank te nemen in dezelfde stijl. Een steigerhouten bank met een stoere grove uitstraling, of juist een mooie strakke eiken houten bank. Deze zou je bovendien ook kunnen schilderen met een mooi kleurtje.

Een ander alternatief is een vaste bank, die aan de muur vastzit. Meestal is dit een rechthoekig blok. Deze zou je helemaal op maat laten maken naar de gewenste breedte en hoogte.

Om het helemaal af te maken, kan je er ook leuke zachte kussens op plaatsen.

Bank bij eettafel

Bank bij eettafel

Bank bij eettafel

Bank bij eettafel

Bank bij eettafel

Bank bij eettafel

Bank bij eettafel

Bank bij eettafel

Bron foto’s: Pinterest

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply