Search and Hit Enter

12x Klepbank

Leuk en functioneel, daar houden we van. En daarom zijn we ook zo’n grote fan van de de klepbank! Een klepbank is een bank met opbergruimte, waarbij de zitting een klep is. Als het een grote bank is, dan kunnen het ook meerdere kleppen zijn. Het is een super oude meubelstuk die al honderden jaren wordt gebruikt, en tot op de dag van vandaag nog steeds erg populair is in het interieur. Vroeger zag je de klepbank vooral terug in de landelijke brocante keuken, maar tegenwoordig wordt de klepbank in elke interieurstijl en overal in huis gebruikt. Naast de bekende landelijke brocante klepbanken, zijn er namelijk ook hele mooie modernere varianten. Of je nou een modern interieur, een landelijk interieur of een industrieel hebt, er is altijd een klepbank die mooi bij jouw interieur past!

Continue Reading

15x Chesterfield bank

De Chesterfield bank is één van de meest herkenbare meubels ter wereld. Je kunt naar bijna elke locatie in de wereld reizen en de kans is groot dat je er op een gegeven moment één tegenkomt. Of het nu in een lobby is van een mooi hotel, een stoer kantoor of in een hip restaurant. De Chesterfield bank voelt zich overal thuis in elke omgeving en interieurstijl. Dat is de kracht van de Chesterfield stijl.

1. Tegen een witte bakstenen muur

De Chesterfield staat super stoer tegen de bakstenen muur. Omdat de muur volledig wit is geverfd, komt het bruine leer nóg beter tot z’n recht.

Chesterfield bank

Continue Reading

3x Tijdloze banken

Een huis inrichten kan heel veel geld kosten. Maar uiteindelijk is het allemaal meer dan waard, omdat het een investering is in een comfortabel leven. Er zijn meubels en accessoires die je om de zoveel tijd wilt wisselen, zoals een krukje, een tafeltje of een lamp. Daarnaast zijn er ook grotere investeringen, waar je een aantal jaren mee zoet bent. De bank is daar een heel mooi voorbeeld van. En omdat bankstellen meerdere jaren mee gaan, is het erg fijn, als het een tijdloos ontwerp heeft. Je wilt natuurlijk niet dat je na een jaar een gedateerde bank hebt. Vandaag willen we drie soorten banken met een tijdloos karakter laten zien. We zijn benieuwd welke jij het mooiste vindt!

Continue Reading

De Isolagiomo bank combineert een loungebank met een eettafel bank

We hebben jullie hier vaker mooie banken laten zien. Chesterfield banken, fluwelen banken en ook de FEST Amsterdam Clay bank is een heerlijke bank die zowel comfortabel zit als een mooi design heeft. Een heel ander soort bank is de vaste bank bij de eettafel of bijvoorbeeld een houten bank bij de eettafel. Deze banken gebruik je namelijk als alternatief van normale eetkamerstoelen aan de eettafel. Vandaag willen we een hele bijzondere bank laten zien, die bovenstaande twee soorten banken met elkaar combineerd, de Isalogiomo bank!

De Isolagiomo bank combineert een loungebank met een eettafel bank

Continue Reading

FEST Amsterdam Clay bank

Het uitzoeken van een nieuwe bank is een van de leukste onderdelen bij het inrichten van je huis. Het kan soms een best lastige klus zijn om jouw droombank te vinden, die zowel er mooi uitziet als comfortabel zit. Vandaag willen wij een een bank onder de aandacht brengen die beide factoren heeft, namelijk de FEST Amsterdam Clay bank. Een heerlijke comfortabele loungebank, die in elke interieurstijl past.

FEST Amsterdam Clay bank

Continue Reading

Lazy Sofa van Atelier Sukha

Sukha is een kleine maar super leuke conceptstore gevestigd aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam. Je kunt er terecht voor leuke stijlvolle producten zoals papierwerk, sieraden, kleding en vooral ook interieur producten. De winkel zelf al is een grote inspiratiebron. Prachtig ruimte die nóg mooier is ingericht met vooral ook eigen producten. Een van de producten die je in de winkel ziet is de Lazy Sofa!

Lazy Sofa van Atelier Sukha

Continue Reading

Fluwelen bank

Vandaag willen we het hebben over de fluwelen bank. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe bank voor in de woonkamer, gaan negen van de tien mensen voor een normale stoffen bank of een leren bank. Zelden gaan mensen voor een fluwelen bank. Fluweel wordt vaak gezien als ouderwets en gedateerd. Zonde, want een fluwelen bank kan juist erg mooi zijn, vooral als je een klassiek interieur hebt. Maar ook bij andere interieurstijlen zoals modern, industrieel, vintage of Scandinavisch kan een fluwelen bank die chique look toevoegen die jouw woonkamer net mist.

fluwelen-bank

Continue Reading