Meubels

Een fauteuil voor extra zitmogelijkheid in de woonkamer


De woonkamer is een van de meest belangrijke ruimtes in huis. Het is de plek waar je thuiskomt en neerploft, het is de plek waar je tv kijkt, het is de plek waar je met het gezin zit, en het is de plek waar je bezoek ontvangt. In elke woonkamer is ‘zitten’ daarom een erg belangrijk aspect. Een bank is een vaste meubelstuk die in elke woonkamer thuis hoort, maar naast een bank zijn er ook nog andere opties om zitplek te creëren in de woonkamer. Een fauteuil is daar een heel mooi voorbeeld van.

Fauteuil woonkamer

Combinatie van een eetkamerstoel en een bank

Je zou ook een tweede bank kunnen nemen, maar die neemt weer zoveel ruimte in beslag. Een normale eetkamerstoel is natuurlijk ook mogelijk, wat veel minder ruimte in beslag neemt dan een bank. Maar het nadeel van een eetkamerstoel is dat het veel minder comfortabel zit. Een fauteuil is daarom een ideale optie voor als je extra zitmogelijkheid wilt creëren in de woonkamer. Het neemt niet heel veel ruimte in beslag en het kan erg comfortabel zitten. Je zou het kunnen zien als een combinatie tussen een eetkamerstoel en een bank.

Fauteuil woonkamer

Fauteuil woonkamer

Soorten fauteuils

Fauteuils heb je net als stoelen en banken in verschillende soorten, stijlen, maten, kleuren en stoffen. Er is dus altijd een fauteuil die in jouw woonkamer past, of je nou een modern, Scandinavisch, industrieel of vintage interieur hebt. Fauteuils heb je bovendien ook in verschillende prijsklassen. Fauteuils van designmerken kunnen oplopen tot prijzen van boven de €5000,-, maar de fauteuils van Leen Bakker bijvoorbeeld beginnen al vanaf onder de €100,-. Voor ieder wat wils dus!

Fauteuil woonkamer

Fauteuil woonkamer

Fauteuil woonkamer

Fauteuil woonkamer

Fauteuil woonkamer

Fauteuil woonkamer

Tóch liever iets anders dan een fauteuil? Dan kan je ook een een gebreide poef of de gebreide zitzak van Zilalila overwegen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply