Meubels

Gebreide poef


Een gebeide poef is een erg populair meubelstuk in een interieur tegenwoordig. Je kan het voor alles gebruiken. Je kan een gebreide poef gebruiken als stoel om erop te zitten. Een gebreide poef kan je gebruiken als voetensteun om je voeten erop te zetten. En als je gebreide poef groot en stevig genoeg is, kan je het zelfs gebruiken als salontafel of bijzettafel. Vaak wordt daarbovenop dan nog een dienblad op geplaatst, zodat je er daadwerkelijk bijvoorbeeld een glas wijn op kunt zetten.

Gebreide poef

Warm en gezellig

Naast de functionaliteit die een gebreide poef heeft, heeft het ook nog een decoratieve functie. Het staat heel mooi in een interieur. Althans, het kan heel mooi staan. Tegenwoordig is interieur decoratie natuurlijk minstens net zo belangrijk als de functie van het meubel. Het moet mooi zijn. Door het materiaal wat gebruikt wordt, wol, is een gebreide poef hét perfecte meubelstuk voor de koude winter!

Omdat het een zo gewild meubelstuk is, zijn er steeds meer merken, labels en winkels waar je terecht kan voor een mooie gebreide poef. Hema en Woonexpress hadden bijvoorbeeld ook een gebreide poef.

Maar er zijn nog veel meer gebreide poefs op de markt. Ik heb een aantal voor je op een rijtje gezet:

Gebreide poef van Christien Meindertsma

Gebreide poef van Christien Meindertsma

Gebreide poef van HeinsHome

Gebreide poef van HeinsHome

Gebreide poef van Linda Ootjers

Gebreide poef van Linda Ootjers

Gebreide pouf van Cara Corey

Gebreide poef van Cara Corey

En dan kan je altijd natuurlijk je eigen gebreide poef breien!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply