IKEA, Meubels, Woonaccessoires

IKEA SPÄNST collectie


Wij zijn fan van IKEA, maar wie niet eigenlijk? Elke keer komt het Zweedse woonwarenhuis met super leuke en inspirerende meubels en accessoires. Ze ontwerpen heel veel in-house, maar regelmatig hebben ze ook hele toffe samenwerkingen. De nieuwe IKEA SPÄNST collectie is daar een heel mooi voorbeeld van. IKEA heeft met de Amerikaanse modeontwerper Chris Stamp een collectie gecreëerd, genaamd SPÄNST, die de jonge en actieve streetstyle levensstijl weerspiegelt. Door deze samenwerking zijn wij nóg meer fan geworden van IKEA!

IKEA SPÄNST collectie

Streetstyle meubels

‘De IKEA SPÄNST-collectie is een poging om jonge mensen te bereiken door vanuit een iets andere invalshoek producten voor de woninginrichting te creëren. Als modeontwerper weet ik dat jonge mensen hun kleding, schoenen en accessoires willen laten zien die ze hebben gekocht. Waarom zou je $300 besteden aan een paar sneakers en je vervolgens in de kast verstopt? Deze collectie stelt mensen in staat hun spullen op te bergen en tegelijkertijd te tonen. Het is een nieuwe mindset en ik hoop dat het minimalistische ontwerp, geïnspireerd door moderne levensstijlen, een frisse toevoeging zal zijn aan het IKEA assortiment.’ Aldus Chris Stamp.

De Spänst collectie wordt pas in mei gelanceerd, maar tijdens de fashionweek in Parijs in januari van dit jaar toonde IKEA en de modeontwerper al een kleine preview. In de collectie vind je onder andere een stoere basketbalring, een kast, een stoel, een bureau, open reksysteem voor skateboards of schoenen, een lamp, transparante schoenendozen, etc. Hiervoor zijn mooie materialen gebruikt zoals hout, leer en plexiglas.

IKEA SPÄNST collectie

IKEA SPÄNST collectie

IKEA SPÄNST collectie

IKEA SPÄNST collectie

IKEA SPÄNST collectie

IKEA SPÄNST collectie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply