Design en interieur

LouLou Avenue


Posters en prints zijn erg populair als wanddecoratie in het interieur. Een trend die we de laatste tijd erg vaak zijn tegengekomen zijn de mooie met de hand getekende lijntekeningen. Meestal zijn het tekeningen van het menselijk gezicht, maar het kunnen bijvoorbeeld ook dieren zijn. Er zijn verschillende kunstenaars en illustratoren die dergelijke kunstwerken maken. Één van die kunstenaressen is de Nederlandse Liv Ann van der Laan, ook wel bekend als LouLou Avenue!

LouLou Avenue

Mooie verfijne lijntekeningen

LouLou Avenue is een Nederlandse visual artist. Ze is al dol op tekenen vanaf dat ze geboren was. Na Art school in Italië en Academy for Fine art in Amsterdam, heeft ze een tijdje gewerkt in de mode en styling branche. Sinds 2012 zijn die twee werelden bij elkaar gekomen, en creëert ze de mooiste kunstwerken. Ze laat zich inspireren door menselijke expressies, muziek, streetstyle en vintage portret fotografie. Ze werkt graag met inkt, en haar werk kenmerkt zich met vage, pure en verfijnde rauwe randen.

LouLou Avenue

The Poster Club

Ze heeft kunstwerken gemaakt voor verschillende bedrijven en merken. En één van die samenwerkingen is met The Poster Club, waar ze de ‘Connected’ series voor heeft gecreëerd. Een mooie serie bestaande uit drie kunstwerken genaamd One Soul, Full Moon en Low Tide.

LouLou Avenue

LouLou Avenue

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply