Kasten

Modulaire kasten van Montana


Kasten zijn onmisbaar in een huis. Als je geen kasten hebt, dan heb je ook geen opbergruimte. En dan wordt het natuurlijk een zooitje. Je hebt kant en klare kasten, die je in de winkel kunt kopen. En je hebt op maat gemaakte kasten, die je helemaal naar wens kunt laten ontwerpen en bouwen. Het grote voordeel is dat de kast helemaal aangepast kan worden naar jouw behoeften, wensen en kamer. Het nadeel is dat je een stuk duurder uit bent. Tussen de standaard kasten en de maatkasten, bestaat er ook nog een tussenvariant, namelijk modulaire kasten. Modulaire kasten zijn eigenlijk standaard kasten, maar bestaande uit verschillende modules, waarmee je jouw eigen kast kunt samenstellen. Op die manier wordt het dus ook persoonlijke kast. Vandaag willen we jullie kennis laten maken met de modulaire kasten van Montana.

Modulaire kasten van Montana

Peter J. Lassen

Montana is een Deens merk, die in 1982 opgericht is door ontwerper Peter J. Lassen. Vanuit een carrière als marineofficier stapte Peter J. Lassen in 1954 over naar de meubelindustrie en werkte hij vele jaren samen met de architecten Arne Jacobsen, Jørn Utzon, Piet Hein en Verner Panton. Zijn associatie met deze architecten is duidelijk te zien in de strakke lijnen van zijn ontwerp. Hij richtte Montana Møbler A / S op in Hårby, op het Deense eiland Funen in 1982.

Modulaire kasten van Montana

Modulaire kasten van Montana

flexibel modulair systeem

De kasten van Montana kenmerken zich met een flexibel modulair systeem. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van kasten, planken, potjes, plinten, wieltjes, etc, waarmee je jouw ideale kast kunt samenstellen. Dit kan een eenvoudig nachtkastje zijn, maar dit kan ook een grote wandkast of TV meubel. Montana biedt oplossingen voor elke ruimte in huis, van de badkamer, tot de slaapkamer, kantoor en de woonkamer. De kast elementen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Op de website van Montana vind je een tekenapp, waarmee jij jouw ideale Montana kast kunt uitschetsen, zodat je precies kunt zien hoe de kast eruit komt te zien.

Modulaire kasten van Montana

Modulaire kasten van Montana

Modulaire kasten van Montana

Modulaire kasten van Montana

Modulaire kasten van Montana

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply