Search and Hit Enter

25x Inbouwkast inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor de bouw van jouw ideale inbouwkast in huis? Ontdek 25 mooie inbouwkast ideeën voor elke ruimte in huis. Of het nu gaat om de slaapkamer, woonkamer, hal of badkamer – Wij laten zien zien hoe je met op maat gemaakte inbouwkasten de ruimte optimaal benut en een stijlvolle touch toevoegt. Van materiaalkeuzes tot kleuropties, laat je inspireren om je eigen perfecte inbouwkast te creëren.

Continue Reading

Tylko

Tylko is een veelzijdig kastensysteem, waarmee jij jouw perfecte kast kunt creëren. Of je nou op zoek bent naar een sideboard, dressoir, boekenkast, kledingkast of tv meubel – elke Tylko kast kan op maat gemaakt en gepersonaliseerd worden met de gewenste kleuren en afwerkingen. Op deze pagina vertellen we je er alles over.

Continue Reading

10x Linnenkast met schuifdeur

Linnenkasten zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Wil je een kleine inloopkast of kleine slaapkamer inrichten? Dan is een linnenkast met schuifdeur een goed idee, waarmee je heel veel ruimte kunt besparen. Wij hebben tien mooie linnenkasten met schuifdeur voor je op een rijtje gezet. Laat je ons weten welke jij het mooist vindt?

linnenkast met schuifdeuren

Continue Reading

De onmisbare kasten in jouw huis

Een huis is niet compleet zonder kasten. Dit kunnen kasten zijn waar je spulletjes in opbergt of juist een plek geeft om te showen. De verschillende typen kasten zorgen ervoor dat jij altijd een mooie decoratie in de kamer hebt staan, welke ook functioneel kan werken. In deze blog vertellen wij je de verschillende soorten kasten en wat je hiermee kunt. Ook kunnen de diverse stijlen een andere sfeer afgeven in een ruimte. Een populair design op dit moment is de industriële. Deze kenmerkt zich door gebruik te maken van hout in combinatie met gecoat metaal. Dit geeft een stoere, robuuste uitstraling met veel warmte.

industriele kast in slaapkamer

Continue Reading

12x Dressoir decoratie inspiratie

Vandaag willen we laten zien hoe je een dressoir kunt decoreren met de leukste decoratie ideeën en inspiratie voorbeelden. Een dressoir is een meubelstuk die al in de Middeleeuwen erg populair was. Sterker zelfs, het was vaak dé pronkstuk in de woonkamer. Toendertijd bestond de dressoir kast uit een bovenkant en een onderkant, en werd vooral gebruikt voor het bewaren van servies, bestek, eetwaren, tafellinnen, noem maar op.

Continue Reading

IKEA Malm ladekasten

Ladekasten zijn misschien de meest praktische kasten die er bestaan. En één van de meest populaire ladekasten ter wereld, zijn de IKEA Malm kasten. Super eenvoudige en minimalistische ladekasten die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten, kleuren en samenstellingen. En het leuke van de Malm ladekasten, is ze overal in de wereld gebruikt worden voor verschillenden doeleinden in verschillende kamers in huis. Wat dat betreft is het een echt IKEA icoon te noemen. Wij hebben de mooiste inspiratie voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

IKEA Malm ladekasten

Continue Reading

IKEA inloopkast: inspiratie, foto’s, ideeën

Vandaag hebben we het over de IKEA inloopkast! Een inloopkast is voor velen, zowel voor vrouwen als voor mannen, een echte droom. Iedereen bekijkt bij een bezichtiging van een huis of er een mogelijkheid is voor het inrichten van een inloopkast. Een speciaal ingerichte ruimte voor het opbergen van al je kleding, schoenen en accessoires. Vroeger bleef deze droom bij een droom, die alleen door de rijken onder ons gerealiseerd kon worden. Tegenwoordig is het veel realistischer om een eigen inloopkast in huis te hebben. En IKEA heeft daar zéker een belangrijke rol in gespeeld. De IKEA PAX kasten zijn super populair voor het inrichten van een inloopkast, maar het Zweedse woonwarenhuis biedt nog véél meer andere kastsystemen. Handige systemen waarmee je zelf jouw eigen IKEA inloopkast kunt ontwerpen en samenstellen. Hieronder laten we zien met welke IKEA systemen je jouw droominloopkast kunt ontwerpen. Bekijk de mooie inspiratie ideeën en voorbeelden van leukste IKEA inloopkasten!

ikea inloopkast inspiratie

Continue Reading

8x Industriële dressoir

Vorig jaar hadden we het al eens over de dressoir gehad. Een meubelstuk die je al heel lang op verschillende manieren in verschillende ruimtes in huis kunt gebruiken. Tegenwoordig zien de dressoirs er natuurlijk heel anders uit, hoewel de vintage industriële stijl nog steeds heel erg populair is. Stoere details, waarbij hout en staal op een perfecte manier zijn gecombineerd. Een industriële dressoir heeft bovendien een erg veelzijdige karakter. Het staat niet alleen mooi in een industrieel interieur, maar ook in moderne strakke interieurs, Scandinavische intereiurs, landelijke interieurs en zelfs klassieke interieurs kan een industriële dressoir een goed idee zijn. Vandaag willen we acht mooie industriële dressoirs aan jullie laten zien. Welke vinden jullie het mooist?

Continue Reading

12x IKEA PAX kasten inspiratie

IKEA staat bekend om heel veel kastsystemen. De PAX kasten van IKEA zijn daar zéker één van. Het PAX systeem van IKEA zijn garderobekasten of kledingkasten die je zelf helemaal naar wens kunt samenstellen met kasten in verschillende formaten, planken, ladekasten, hangers, kledingroedes, deuren, noem maar op. IKEA heeft zelf een aantal standaard varianten samengesteld, maar het is dus ook mogelijk om zelf jouw ideale kledingkast samen te stellen met het PAX systeem. Hoe dit eruit kan komen te zien? We hebben de mooiste inspiratie voorbeelden gevonden van de PAX kasten van IKEA.

IKEA PAX kasten inspiratie

Continue Reading