Search and Hit Enter

Eettafel op wielen

We hadden eerder een stukje geschreven over bureau’s op wielen, wat super handig is. Dat geldt natuurlijk ook voor eettafels. De wielen zorgen er niet alleen voor dat je het makkelijk kunt verplaatsen, ze geven je eettafel ook een stoere industriële uitstraling.

Eettafel op wielen

Eettafel op wielen

Eettafel op wielen kopen

Vind je zo’n eettafel op wielen ook helemaal te gek? Wij hebben drie eettafels op wielen gevonden die je kant en klaar kunt kopen:
1. Maison du Monde 1
2. Maison du Monde 2
3. Steigerhouten Tafel op wielen
4. Tafel onderstel

Eettafel op wielen

Eettafel op wielen

Eettafel op wielen

 

Eettafel op wielen

Eettafel op wielen

Zelf maken

Als je een beetje handig bent en het leuk vindt om zelf een steigerhouten eettafel op wielen te maken, dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid. En het is eigenlijk super eenvoudig. Hieronder leggen we stap voor stap uit wat je nodig hebt en hoe je dit DIY project kunt realiseren.

Wat heb je nodig
– Zwenkwielen
– Steigerbuizen en koppelingen
– 5 Lange steigerhouten planken
– 3 Korte houten latten
– Lange schroeven
– schroevendraaier
– Inbussleutel

Stap 1 Tafelblad maken
Leg de 5 lange steigerhouten planken plat naast elkaar. Deze moeten gekoppeld worden door middel van de 1 korte houten latten. De 3 houten latten verspreid je dwars over de lengte van de steigerhouten planken. Met de lange schroeven maak je de houten latten vast aan de steigerhouten planken. Dit vormt het tafelblad.

Stap 2 Onderstel
Het onderstel (Bekijk hier hoe het onderstel eruit ziet. Deze wordt gemaakt van steigerbuizen, bijbehorende koppelingen en zwenkwielen.

Eettafel op wielen

Stap 3 Tafelblad monteren aan onderstel
Als het tafelblad en onderstel gereed zijn, kunnen deze twee aan elkaar gemonteerd worden. Dit kan eenvoudig door middel van schroeven.

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *