Search and Hit Enter

Decoratie voor het voorjaar 2016

Elk jaar hebben we te maken met nieuwe woontrends. Voor 2016 zijn er drie belangrijke trends, die we overal zien terugkomen. De eerste woontrend is het gebruik van poeder- en huidskleuren. Hiernaast lijken ovale en ronde vormen helemaal hot te zijn dit jaar. En tot slot lijken steeds meer mensen te beseffen dan groen in huis eigenlijk een must is. Op basis van deze woontrends van 2016, hebben we een aantal decoratie- en woonaccessoires voor je geselecteerd die niet mogen ontbreken in jouw huis voor het voorjaar van 2016.

Decoratie voorjaar 2016

1. Gouden wandlamp
Een complete gouden interieur is natuurlijk niet meer van deze tijd, maar hier en daar wat gouden accenten blijft leuk. Combineer de lamp met een grote ronde gloeilamp.

2. Roze sierkussen 3. Grijze sierkussen
Combineer poederkleurige kussens met grijze kussens om meer dynamiek te creëren op de bank.

7d636b79bb2c4cccd5d285452a0a7189

4. Bijzettafels
Een grote ronde salontafel kan, maar steeds vaker zie je dat meerdere kleinere ronde tafeltjes met elkaar gecombineerd worden.

5. Leuke cactus
Breng natuur in je huis met een stoere cactus. Cactussen zijn lekker onderhoudsvriendelijk en zien er mooi en stoer uit.

d2d185ddcde124429c7006abcce66d4e

6. Rieten mand
Een rieten mand kan je overal voor gebruiken. Voor de vuile was, maar bijvoorbeeld ook leuk om daar de cactus in te plaatsen.

De cactus is verkrijgbaar bij 124kamerplanten.com. De rest van de woonaccessoires hebben we gevonden bij Sweetlivingshop.nl

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *