Woonaccessoires

Dek je tafel kidsproof met deze transparante tafelbeschermer


Plakkerige handjes, knoei ongelukjes en ongeduldig getimmer op tafel met vorken en lepels. Misschien ken je het wel, de welbekende strubbelingen van het eten met een peuter of kleuter. Alles leuk en aardig, maar het is toch écht even slikken als je de eerste krassen en putten in je prachtige tafelblad ziet verschijnen.

Hoe een tafelbeschermer je tafel beschermt

Het is een afschuwelijk moment… wanneer de eerste krassen en putten in je prachtige tafelblad verschijnen. Een beetje hetzelfde gevoel als je spik splinter nieuwe smartphone laten vallen en erachter komen dat het scherm in duizend stukjes ligt. Diep berouw volgt al na enkele seconden. Had ik maar, had ik maar… Met de jaren heb ik dan ook geleerd altijd het zekere voor het onzekere te nemen wat bescherming van mijn kostbare spulletjes betreft. Een goede tafelbeschermer ontbreekt dan ook niet op mijn eettafel. Op mijn tafel kunnen kids hierdoor tekeer gaan wat ze willen zonder het mooie hout te beschadigen (sssst don’t tell them).

Het beste van twee werelden

Kiezen voor de broodnodige tafelbescherming is niet altijd even leuk. Het doet stiekem toch wel een beetje pijn om een mooie houten eettafel volledig te verstoppen onder een tafelzeil. Welliswaar niet zoveel pijn als een flinke put of kras in tafel, maar het blijft een beetje treurig. Een oogverblindend mooie smartphone stop je toch ook niet graag in een mal hoesje? Een innerlijk gevecht volgt. Je weet maar al te goed dat je tafel beschermen super verstandig is. Zeker in een altijd beweeglijk huishouden met kids. Toch wil je de mooie looks van je tafel nog kunnen bewonderen. Af en toe even met je hand over het hout kunnen strijken. Het beste van twee werelden? Deze onopvallende transparante tafelbeschermer: de haast onzichtbare dikke tafelbeschermmat.

transparante tafelbeschermer

Een tafelbeschermer om van te houden

Je tafel goed beschermen zonder hierbij je mooie tafel ook maar een seconde uit het oog te hoeven verliezen. Dan kom je al snel terecht in de wereld van het transparante tafelzeil. Enorm in trek onder de transparante tafelzeilen is de dikke tafelbeschermmat. Het leuke aan deze doorzichtige tafelbeschermer is dat hij eigenlijk totaal niet storend aanwezig is. Wanneer je deze mat op tafel legt, heeft het qua look veel weg van een glasplaat. Strak en modern!

transparante tafelbeschermer

De ultieme tafelbescherming

Met een dikte van maar liefst 2,2 mm heeft deze transparante tafelbeschermer een beschermende factor waar je U tegen zegt. De dikke mat ligt stevig op tafel en zal niet snel verschuiven. Wel zo handig met eventuele grijpgrage handjes in de buurt. Het dikke pvc tafelzeil is flexibel, waardoor je het ook handig op kunt rollen. Zijn de kids met de kippen op stok gegaan? Dan rol je de tafelbeschermer gewoon op en zet je ‘em even aan de kant. Kun je mooi nog even genieten van je onbedekte tafel.

transparante tafelbeschermer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply