Woonaccessoires

Haken aan de deur


Een deur wordt gebruikt om een ruimte af te sluiten. Dit kan een voordeur zijn, maar dit kan ook een deur zijn van de slaapkamer, de badkamer of het toilet. Dat is dus de primaire functie van een deur. Maar een deur kan je ook voor andere doeleinden gebruiken. Vandaag willen we laten zien dat het soms een goed idee is om haken aan de deur te monteren!

Multifunctioneel

Haken zijn altijd een goed idee. Je kunt er namelijk van alles en nog wat aan hangen. Kledingstukken, zoals jassen, broeken of truien. Accessoires zoals hoeden, petten, riemen of handdoeken. En soms kan je haken soms zelfs gebruiken om er een hanglamp aan te hangen. Altijd handig dus. Deze haken worden meestal aan de muur gemonteerd, maar haken aan de deur kunnen ook een goed idee zijn. Vooral in ruimtes, waar de muren minder geschikt zijn, kan de deur uitkomst bieden. Denk aan de badkamer bijvoorbeeld, waar de muren vaak bezet zijn door de wastafel, badkamermeubel en radiator. Of het toilet, wat je ook vaak ziet in openbare toiletten.

Haken aan de deur

Haken aan de deur

Deze super leuke leren haakjes zijn gemaakt door Francesca van Fallfordiy.com!

Haken aan de deur

Soorten haken

Je kunt verschillende soorten haken gebruiken die je aan de deur kunt monteren. Hakan die je in de deur vastschroeft. Het aanbod van deze haken zijn het grootst. Je kunt dus altijd wel haken vinden, die bij de stijl van je interieur passen. Vind je het zonde om in je mooie deur te schroeven, dan kan je ook haken gebruiken, waarbij je niet hoeft te schroeven. Zo zijn er haken verkrijgbaar, die je aan de deur kunt plakken. Er zijn ook speciale haken verkrijgbaar, met een bevestiging aan de bovenzijde, waarmee je de haken aan de deur kunt ophangen. En er zijn zelfs speciale haken die je aan de scharnier van de deur kunt monteren. Op die manier blijven je deuren dus mooi.

Haken aan de deur

Haken aan de deur

Haken aan de deur

Haken aan de deur

deur kapstok

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Ester 6 augustus 2019 at 01:02

    Omg these details are too lovely! I really like these colors!

  • Leave a Reply