Woonaccessoires

Zwarte lichtschakelaar


Een lichtschakelaar is niets meer dan een een schakelaar om het verlichting in huis aan en uit te zetten. De meeste mensen hebben standaard lichtschakelaars, witte schakelaars die bij alle bekende bouwmarkten verkrijgbaar zijn. Helemaal prima natuurlijk, maar vandaag willen we laten zien dat ook lichtschakelaars degelijk invloed kunnen hebben op de uitstraling van een interieur. Een andere kleur kan al heel veel invloed hebben, zoals een zwarte lichtschakelaar!

Zwarte lichtschakelaar

Mooie dubbele zwarte draaischakelaars op een strakke witte muur.

Kleine details

Lichte muren, vooral witte en lichtgrijze muren, zijn veruit de populairste muurkleuren. Witte lichtschakelaars op lichte muren zullen een beetje wegvallen. Soms wil je dat, omdat je lichtschakelaars niet mooi vindt. Maar als het mooie lichtschakelaars zijn, mogen ze best gezien worden in huis. Mooie zwarte lichtschakelaars zullen een stuk opvallender zijn op een lichte muur dan witte lichtschakelaars. Kleine details, die een interieur écht bijzonder kunnen maken.

Zwarte lichtschakelaar

Deze mooie mat zwarte lichtschakelaar is van Schneider Electric.

Zwarte lichtschakelaar

Deze volledige zwarte schakelaars zijn van Buster & Punch.

Bakeliet lichtschakelaar

Zwarte lichtschakelaars heb je in heel veel verschillende soorten. Je hebt hele moderne zwarte lichtschakelaars, die op basis van een touchscreen werken. Maar wat heel erg populair is, zijn zwarte vintage lichtschakelaars. Sommigen vintage lichtschakelaars zijn gemaakt van kunststof, maar wil je een echt nostalgische sfeer hebben in huis, dan zou je zwarte lichtschakelaars van bakeliet kunnen nemen. Die zijn bovendien verkrijgbaar in zowel een drukschakelaar variant, een wipschakelaar variant als een draaischakelaar variant. Er zijn zelfs zwarte bakeliet dimmers verkrijgbaar.

Als je zwarte bakeliet lichtschakelaars hebt, dan mogen zwarte bakeliet deurklinken natuurlijk niet ontbreken!

Zwarte lichtschakelaar

Industrieel stoer!

Zwarte lichtschakelaar

Dit zijn de mooie lichtschakelaars van Buster & Punch, waar zwarte plaatjes gecombineerd zijn met mooie gouden knoppen.

Zwarte lichtschakelaar

Zwarte lichtschakelaar

Deze zwarte lichtschakelaars en wandcontactdozen zijn perfect voor deze stoere badkamer!

Zwarte lichtschakelaar

Zwarte lichtschakelaar

Dit is super moderne Sense bedieningspaneel van Simon.
De kracht van de Sense inspireert de eerste modulaire collectie die erin slaagt drie concepten te combineren: aanraakinteractie, ergonomie en integratie met de omgeving.

Zwarte lichtschakelaar

Zelfs driedubbel is mogelijk!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply