Slaapkamer

IKEA Stolmen inloopkast met schuifdeuren


Je hebt ze vast wel een keer gezien, het super populaire Stolmen systeem van IKEA. Wereldwijd worden ze gebruikt voor garderobekasten, kledingkasten en complete inloopkasten. Het systeem bestaat uit dikke verticale witte palen, die je tussen het plafond en de vloer kunt spannen. Tussen deze palen heb je de flexibiliteit om naar wens planken, kledingroedes en ladekasten te monteren. Op die manier is het dus mogelijk om jouw eigen persoonlijke kast samen te stellen.

IKEA Stolmen inloopkast met schuifdeuren

Gesloten kledingkast

Vandaag willen we een IKEA Stolmen inloopkast laten zien, die nog net iets persoonlijker is gemaakt, door het plaatsen van grote mooie schuifeuren vóór de inloopkast. Deze inloopkast is gebouwd door Famurat builders, die in Manhatten een complete renovatie hebben gerealiseerd. De kast is ingericht in de slaapkamer. Sommigen houden van een open kledingkast, maar deze bewoners liever willen dat de kast afgesloten kan worden. Op die manier oogt het wat netter, rustiger en georganiseerder. En de deuren beschermen de kleding bovendien ook tegen stof.

Grote strakke witte hoogglans schuifdeuren zijn dus dé perfecte oplossing. Eenvoudig, relatief goedkoop en super mooi. Vooral in combinatie met de rauwe bakstenen muur.

Om de kast meer onder de aandacht te brengen, zijn er vóór de kast ook plafondspotjes gemonteerd.

IKEA Stolmen inloopkast met schuifdeuren

IKEA Stolmen inloopkast met schuifdeuren

IKEA Stolmen inloopkast met schuifdeuren

Bron: Famuratbuilders.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply