Search and Hit Enter

Jaloersmakende slaapkamer badkamer combinatie

Slaapkamers die gecombineerd zijn met badkamers hebben we hier regelmatig voorbij zien komen. De half open badkamer in de slaapkamer bijvoorbeeld of de badkamer met glazen wand die ingericht is in de slaapkamer. En ook deze stoere slaapkamer badkamer combinatie is daar een heel mooi voorbeeld van. Vandaag willen we jullie wederom inspireren met een hele mooie slaapkamer suite, waar de badkamer in dezelfde ruimte is ingericht als de slaapkamer. Geniet!

jaloersmakende-slaapkamer-badkamer-combinatie

Het gaat om een slaapkamer van een luxe woning gelegen in Wandsworth in Londen. De interieur architecten van van ADE Architecture hebben de woning van top tot teen verbouwd. Ze hebben onder andere een complete verdieping bijgebouwd met een bar, een gym, een thuisbioscoop. En op die zelfde verdieping is ook deze slaapkamer suite met badkamer ingericht.

luxe-bed-slaapkamer

Niveauverschil tussen slaapkamer en badkamer

Wat deze ruimte zo mooi en bijzonder maakt, is het niveauverschil tussen het slaapkamer gedeelte en het badkamer gedeelte. Ondanks dat de twee ruimtes eigenlijk niet van elkaar gescheiden zijn door bijvoorbeeld een muur of een deur, is het dankzij het niveauverschil tóch wel gescheiden. Middels een strakke trap met bijbehorende luxe glazen balustrade, zijn de ruimtes met elkaar verbonden.

open-badkamer-slaapkamer-suite

Het zijn heerlijke ruime en vooral fijne en lichte ruimtes. In de slaapkamer ligt een bijna witte houten vloer, terwijl er voor de badkamer gekozen is voor lichte strakke grote vloertegels. Ook de wanden zijn in beide ruimtes erg licht.

Luxe slaapkamer en badkamer

Zowel de badkamer als de slaapkamer hebben een chique en luxe uitstraling. Met de glazen balustrade bij de trap is de toon gezet. Maar ook andere elementen passen perfect bij het luxe plaatje. Het mooi bed, de chique gouden hanglamp en in de badkamer heb je te maken met prachtige luxe en moderne voorzieningen. Zo hebben ze gekozen voor een brede marmeren wastafel, strakke inbouwkranen, en is er een vrijstaand bad en een ruime inloopdouche aanwezig.

marmeren-wastafel-luxe-badkamer

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *