Slaapkamer inrichten

Half open slaapkamer in woonkamer


Veel mensen balen van een kleine slaapkamer, maar het is ook wel weer een leuke uitdaging om een kleine slaapkamer leuk en vooral praktisch in te richten. Vandaag nemen we jullie mee om binnen te kijken in een slaapkamer van klein Scandinavisch appartement die slechts 35m2 groot is. Een kleine half open slaapkamer in de woonkamer. Het is dus een appartement met anderhalve kamer. Super leuk en creatief hoe ze het hebben ingericht!

half-open-slaapkamer-in-woonkamer

Grijze en witte muren

Ze hebben in dit kleine appartement ook gekozen voor een woonkamer met een open keuken. Met de half open slaapkamer erbij is alles bij elkaar tóch een hele fijne ruime en lichte ruimte. Er zijn twee mooie grote ramen aanwezig, de originele houten vloer en een aantal kleine muurtjes zijn wit geschilderd, terwijl de grote muur die van de woonkamer tot in de slaapkamer doorloopt een stoere grijze tint heeft gekregen.

Half open slaapkamer in woonkamer

Blauw patroon behang in slaapkamer

De grote muur in de slaapkamer is bekleed met behang. Super mooi behang met een sierlijk blauw patroon, wat een beetje doet denken aan prachtige Portugese patroontegeltjes. Het blauw vormt bovendien een mooie kleurencombinatie met het grijs en het wit.

Decoratieladder

De kleine slaapkamer is net groot genoeg voor een tweepersoonsbed. Laten we eerlijk zijn, een kleine half open slaapkamer is verre van ideaal, maar zoals ze dat hier ook hebben gedaan, kan je natuurlijk ook een stukje woonkamer gebruiken voor het plaatsen van spullen. Hier hebben ze bijvoorbeeld een stoere zwarte ladder tegen de muur geplaatst, waar verschillende spullen aan hangen. Tijdschriften, dekens en een mooie industriële klemlamp.

Van deze kleine half open slaapkamer wordt je toch wel een beetje vrolijk, niet waar?!

kleine-slaapkamer-klein-appartement

kleine-slaapkamer-in-woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply