Slaapkamer meubels

Slaapkamermeubels bestel je tegenwoordig gemakkelijk online


Het afgelopen jaar heeft meer dan 95% van de Nederlanders van 15 jaar en ouder één of meerdere online aankopen gedaan in de vorm van een product en/of dienst. In 2018 was de totale omzet van de e-commerce branche dan ook €23,7 miljard, uit ongeveer 242 miljoen aankopen/bestellingen. De verwachting is dat dit het komende jaar verder zal toenemen. En het jaar daarna. En daarna. Online zal steeds belangrijker worden en daardoor kan je tegenwoordig bijna alles online kopen.

slaapkamermeubels

Online slaapkamermeubels

Zo ook bijvoorbeeld slaapkamermeubels. Vroeger ging je hiervoor naar de dichtstbijzijnde specialist, zoals de Beddenreus of Beter Bed. Mensen hebben echter steeds minder tijd (ervoor over) en voelen zich in een winkel vaak beperkt tot het aanbod daar. Op het internet zijn namelijk tal van aanbieders slechts enkele kliks verwijderd. Daarbij is het ook een stuk makkelijker om prijzen te vergelijken.

Intuïtieve tool

Slaapkamerweb.nl zag deze kans ook en investeerde een kleine 10 jaar geleden al in een webshop. Bij Slaapkamerweb kan je terecht voor al je slaapkamermeubels en ze hebben iets speciaals voor mensen die op zoek zijn naar iets unieks: kledingkasten op maat. Tegen een scherpe prijs is het mogelijk om door middel van de zelf ontwikkelde, intuïtieve tool een kledingkast samen te stellen.

slaapkamerweb kledingkast op maat maken online

Hoogwaardige kasten

Bij een meubel op maat denk je al gauw dat de prijs meerdere malen over de kop gaat. Dit is echter tegenwoordig helemaal niet meer het geval. Door onze toenemende behoefte aan gepersonaliseerde producten moeten fabrikanten hieraan ‘toegeven’ en vragen ze geen extreem hoge prijzen meer. Zo ook bij Slaapkamerweb.

grote kledingkast op maat slaapkamerweb

De kledingkasten zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige Duitse materialen en zijn daarmee zeer duurzaam. Dit betekent een hoge kwaliteit en lange levensduur, maar dan tegen een voordelige prijs. Alle kasten zijn ook nog eens op maat voor jou te maken.

Comfortabele bedden en boxsprings

Ook bedden worden steeds vaker online gekocht, zoals een boxspring of 2-persoonsbed. Met een ruim aanbod en diverse kleuren en formaten zit er voor iedereen wel een geschikt bed tussen. De bedden hebben een uitstekend ligcomfort, bieden goede ventilatie en hebben een lange levensduur.

slaapkamerweb boxsprings

Matrassen, bedbodems & beddengoed

Bij een bed begeeft de bedbodem het nog wel eens, bijvoorbeeld door kinderen die op het bed springen. Dan wil je misschien niet direct je hele bed vervangen. Gelukkig is dit ook gemakkelijk op te lossen. Losse bedbodems, zowel elektrisch als normaal, zijn ook te bestellen in de webshop. Verder hebben ze ook een ruim aanbod losse matrassen en beschikken ze over een kleurrijk en gevarieerd beddengoed assortiment.

houten bed slaapkamerweb

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply