Toilet

15x Zwart toilet


Tien jaar geleden koos iedereen voor traditionele kleuren voor het sanitair. Chromen kranen, witte wastafels, witte baden, noem maar op. Maar tegenwoordig staan steeds meer mensen ervoor open om het net anders te doen. Zo zijn messing en zwarte kranen bijvoorbeeld heel erg populair. En ook voor wastafels, douches, baden, sifons en alle andere sanitair, zijn de wat apartere kleuren steeds gewilder. Hoewel het witte toilet nog steeds de voorkeur krijgt, willen we vandaag laten zien hoe leuk en stoer een zwart toilet is!

Zwart toilet

Super mooi matzwart hangtoilet, gecombineerd met betonnen muur en vloer.

Matzwart of hoogglans zwart

Een zwart toilet klinkt erg stoer. Maar er zijn wel wat verschillen tussen zwarte toiletten, die verschillende uitstralingen hebben. Je hebt klassieke chique zwarte toiletten. Dat zijn traditionele toiletten die op de vloer geplaatst worden. Dit zijn meestal ook hoogglans toiletten. Daarnaast heb je ook moderne zwarte toiletten. Dit zijn vaak zwevende toiletten (met inbouwreservoirs), die vaak ook een matte afwerking hebben. Mooie moderne matzwarte toiletten dus.

Zwarte accessoires

Als je kiest voor een zwart toilet, dan horen daar natuurlijk ook andere zwarte onderdelen bij. Denk aan een zwarte toiletborstel en houder, een zwarte toiletrol houder, een zwarte bedieningspaneel, een eventuele zwarte urinoir of bidet. Hoe meer dit op elkaar is afgestemd, hoe strakker en moderne het zal zijn.

Zwart toilet

Zwart toilet

Zwart toilet

Zwart toilet

Een modern matzwart toilet op de vloer. Super mooi gecombineerd met een stoere natuurstenen muur.

Zwart toilet

Matzwart urinoir en modern rechthoekig matzwart toilet.

Zwart toilet

Combineer zwart staal met een zwart toilet!

Zwart toilet

All black!

Zwart toilet

Zwart toilet

Zwart toilet

Klassiek zwart hoogglans toilet.

Zwart toilet

Zwart toilet

Zwart toilet

Matzwart toilet en bidet, gecombineerd met een chromen bedieningspaneel. Super strak.

Zwart toilet

Zwart toilet en bidet met een witte wc-bril.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply