Toilet

Chic toiletontwerp met houtenwandbekelding


Vandaag willen we jullie weer inspireren met een heel mooi toiletontwerp. Dit keer gaat het niet om de kleinste ruimte van een woning, het is het toilet van een café. Dit is namelijk het super mooie toilet van Blum café, gelegen in de Oekraïense stad L’viv. Zou het niet geweldig zijn om zo’n toilet thuis te hebben?!

Chic toiletontwerp met houtenwandbekelding

Blum café

Het ontwerp van het toilet is onderdeel van een totaalproject, waarbij architectenbureau Azovskiy + Pahomova het volledige interieur en inrichting heeft verzorgd voor Blum café. Naast een goede menukaart met lekkere gerechten en drankjes, is een mooi interieurontwerp ook erg belangrijk. Het is hét visitekaartje, waar mensen als eerst naar kijken. Als je uit eten gaat, wil je immers ook gezellig en comfortabel kunnen zitten, zodat je een gezellig avondje uit kunt hebben met je gezelschap.

Chic toiletontwerp met houtenwandbekelding

Chic interieurontwerp

De eigenaren van dit café is daar goed van bewust, en hebben dan ook Azovskiy + Pahomova gevraagd om een passend interieurontwerp te maken. Het ontwerp kenmerkt zich met mooie materialen en kleuren. Denk aan een mooie lichte granito vloer, houten wanbekleding, fluwelen meubels, gouden details, grote spiegelwanden, noem maar op. En ook het toilet is helemaal ingericht in de stijl van het café.

Chic toiletontwerp met houtenwandbekelding

Chic toiletontwerp met houtenwandbekelding

De houten wandbekleding met de bijbehorende sierlijsten, geven het toilet een hele chique uitstraling. Vooral in combinatie met de lichte granito vloer. Het toilet is al vrij ruim, maar door de grote spiegelwand als achterwand bij de wastafel, lijkt het toilet nog veel groter. Let ook op de kleine details, die het echte verschil kunnen maken. Het marmeren blad, de mat zwarte zeep dispensers, een vaasje, het mooie ledverlichting, noem maar op.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply