Toilet

Dit toilet lijkt meer op een badkamer!


Houd je van luxe toiletten? Dan zal je dit toilet helemaal geweldig vinden. Het ontwerp is gerealiseerd door ontwerpbureau FonBureau, als onderdeel van een groter project in Moskou. De Russische ontwerpers hebben namelijk in Moskou een luxe penthouse appartement ontworpen en ingericht. In totaal heeft het appartement een woonoppervlakte van maar liefst 190m2. Alle vertrekken zijn super ruim opgezet. De woonkamer met open keuken, de slaapkamers, de badkamer, de hal, en ook het toilet heeft een formaat waar je u tegen zegt!

Dit toilet lijkt meer op een badkamer!

Strakke lijnen en neutrale kleuren

De ontwerpers van FonBureau hebben een interieurontwerp gemaakt, gekenmerkt door moderne strakke lijnen en mooie neutrale kleuren. Houten vloeren, grijzen wanden, houten wandbekleding, marmeren accenten, noem maar op. Deze lijn is door heel het appartement getrokken, zelfs in het toilet.

Dit toilet lijkt meer op een badkamer!

Dit toilet lijkt meer op een badkamer!

Inbouwkast met wastafel

Zoals gezegd is het een super ruim toilet. Met een oppervlakte van meer dan 4m2, is het zelfs groter dan heel veel kleine badkamers. Je treft hier een mooie combinatie van verschillende materialen en kleuren. De buitenmuur is super strak en grijs geschilderd, samen met de deur. De andere muur is volledig ingericht met een op maat gemaakte kast. Deze bestaat uit een hoge houten inbouwkast, een strakke zwarte zwevende kast en daarboven een dik zwart marmeren wastafelblad. Tussen het wastafelblad en de zwarte kast is ruimte voor handdoeken. En op de wastafelkast is een grote wastafel geplaatst. De achterwand is volledig bedekt met een grote spiegelwand.

Dit toilet lijkt meer op een badkamer!

Het zwarte marmer komt ook terug aan de wand van de inbouwreservoir. Ook daar is het aan de bovenkant gecombineerd met een strakke inbouwkast met zwarte kastdeuren.

Voor de vloer is er gekozen voor carrara wit marmer, die het toilet super chique maakt. Ze hebben zelfs een designradiator van chroom aan de muur gemonteerd. Hoe vaak kom je dat nou tegen in een toilet?

Bron: Fonbureau.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply