Toilet

Toilet met Franse elegantie


Een typisch Scandinavisch interieur kenmerkt zich met witte vloer, witte wanden en Scandinavisch design. Maar in Zweden blijken er ook liefhebbers te zijn van de Franse interieurstijl. In een appartement uit Zweden hebben we onderstaand toilet gevonden, die we met jullie moesten delen. Of je nou liefhebber bent van de Scandinavische, Franse, industriële, moderne of landelijke stijl bent. Dit toilet vindt iedereen mooi!

Toilet met Franse elegantie

Marmeren tegels

Het toilet is super chique ingericht. Op de vloer vind je witte Carrara marmeren tegels, die overlopen op het muurtje van het inbouwreservoir. En dit zijn niet de enige marmeren elementen in dit toilet, ook het plankje waar het kleine ronde waskom fonteintje is van marmer.

Blauw wit behang

Wat ook erg mooi is, is dat alle muren bekleed zijn met behang. Super leuk blauw wit behang met een geweldige Perzische print erop. Het blauw (wat een beetje doet denken aan delfts blauw) staat erg goed bij het witte marmer. Maar het staat nóg mooier in combinatie met de gouden accenten in dit toilet.

Je vindt hier heel veel gouden accenten, zoals de kraan, de sifon, de toiletborstel, de prullenbak, en er is zelfs een gouden Barok spiegel opgehangen aan de wand.

Toilet met Franse elegantie

Toilet met Franse elegantie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply