Search and Hit Enter

Fermob Luxembourg tuinmeubelen

Vandaag willen we jullie kennis laten maken met de mooie Fermob Luxembourg collectie. Een serie die niet alleen is uitgegroeid tot een wereldwijd succes, maar zelfs het symbool vormt voor de Franse designbranche. Voor deze tuinmeubelencollectie liet de Franse ontwerper Frédéric Sofia zich inspireren door de Jardin de Luxembourg. Dit is een bekend kasteelpark gelegen in het Quartier Latin van Parijs. De tuin uit de 17e eeuw grenst aan het Pailais du Luxembourg, de congresplaats van de Franse senaat. Het ligt er vlakbij en is gevormd door prachtige geometrisch strakke bloembedden en terrassen.

fermob luxembourg bank
De gehele Fermob Luxembourg tuincollectie op één foto!

Kleurrijke tuinmeubelen

Frédéric Sofia ontwierp in 2004 een nieuwe interpretatie van de ligstoel van dit traditierijke park voor Fermob. Uit deze ligstoel is de Fermob Luxembourg collectie, die gekenmerkt wordt door de charme van de Parijse tuin en een zomerachtige en verfrissende sfeer. De collectie bevat verschillende tuinmeubelen zoals tuinstoelen, schommelstoelen, banken, tafels en trolleys, die allemaal verkrijgbaar zijn in 24 verschillende mooie kleuren.

fermob luxembourg lage fauteuil
Gele tuinmeubelen, veel zomerser kan je het niet krijgen!
fermob luxembourg schommelstoel
De schommelstoel is niet alleen leuk voor in de tuin, je kunt het natuurlijk ook gewoon in huis gebruiken!

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Het eenvoudige ontwerp doet denken aan de schoonheid van de historische kasteeltuin met het eenvoudige, maar super stijlvolle en eigentijdse ontwerp. De eenvoud van de nieuwe interpretatie wordt aangevuld met helderheid en zomerse frisheid door de beschikbare kleuren. Omdat de hele collectie gemaakt is van aluminium zijn alle meubels bestand tegen alle weersomstandigheden.

fermob luxembourg schommelstoel
De schommelstoel in de mooie kleur Turquoise!
fermob luxembourg stoel
Het handige van deze tuinstoelen is dat je ze heel gemakkelijk kunt stapelen. In de winter kan je ze dus eenvoudig in het tuinhuis of de schuur opbergen.
fermob luxembourg armstoel
Wie zegt dat de kleuren paars en rood vloeken? De Fermob Luxembourg tuinmeubelen bewijzen het tegendeel!
fermob luxembourg armstoel
De tuintafel en de armstoelen in het oranje zorgen voor een vrolijke zomerse sfeer in elke tuin!

Bekijk ook andere mooie tuinmeubels en accessoires om je tuin zomerklaar te maken!

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *