Woonbeurzen

ShowUP


ShowUP is the place to be voor inkopers van woon- en cadeauwinkels, webshops en conceptstores. Er nemen meer dan 350 exposanten van zowel startende als gevestigde merken deel aan dit bijzondere event – Van Dutch design en Scandinavische merken tot fris serviesgoed en trendy schrijfwaren. Dit jaar vindt showUP plaats op 27-28 september 2020 in de nieuwe locatie, namelijk de Brabanthallen in Den Bosch. Benieuwd wat je dit jaar van showUP kan verwachten? Lees hier alles over dit unieke en inspirerende event!

showUP

Zo begon showUP

Omdat de bestaande beurzen geen antwoord boden op de veranderende omstandigheden op de markt, zagen de oprichters in 2013 kans voor een nieuw event. De allereerste editie werd in februari 2013 georganiseerd in de industriële Kromhouthal in Amsterdam Noord. Het sloeg meteen aan – iedereen was enthousiast over de opzet, de opvallende locatie en de laagdrempeligheid van showUP. Dat smaakte dus naar meer. ShowUP heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen – met steeds meer publiek en grote merken.

GrowUP is bijvoorbeeld een vast onderdeel geworden van de beurs, met een super leuke kindermerken zoals Jellycat, Home by Door, Global Affairs, Gezinnig, Sticky lemon en Nanami.

showUP

Specials

Daarnaast worden er ook zogenaamde specials georganiseerd. De specials zijn bijzondere presentaties en exposities van stylisten, ontwerpers, bloggers en andere creatievelingen, om de bezoekers van shopwUP op een leuke manier te inspireren. Tijdens showUP edities 8 en 9 gaf bijvoorbeeld de getalenteerde Nederlandse singer-songwriter Marle Thomson een aantal mini shows. Masaaki Oyamada gaf een leuke Stamp Workshop. Roland Pieter Smit toonde op de zevende editie van showUP een serie dekens van wol van texelse schapen, gemaakt door mentaal of fysiek gehandicapten – een collectie genaamd Wolwaeren. En zo worden er nog veel meer leuke en inspirerende specials georganiseerd in shopwUP.

De Kromhouthal werd te klein. Daarom verhuisde showUP naar de Expo Haarlemmermeer in 2015, met meer ruimte, goede parkeergelegenheden en een fantastische uitstraling.

showUP

showUP

ShowUP september 2020 in Brabanthallen

Normaal gesproken wordt de najaarseditie van showUP in het eerste weekend van september georganiseerd. Omdat Maison & Objet (een andere beurs in Parijs) dit jaar in datzelfde weekend is gepland, heeft de organisatie van shopUP dit jaar gekozen voor een andere datum, namelijk op 27-28 september.

Daarnaast is shopUP voor deze editie verhuisd naar de Brabanthallen in Den Bosch. Naast uitstekende faciliteiten zitten de vernieuwde Brabanthallen dichter bij België en Duitsland. Een groot deel van de bezoekers komen daar vandaan, en ze hebben hier tijdens de warme dagen beter grip op de klimaatregeling.

showUP

showUP

Corona maatregelen

We hebben dit jaar natuurlijk ook met COVID-19 te maken. Om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt, heeft de organisatie van shopUP de nodige richtlijnen samengesteld voor het veilig bezoeken van de beurs. Naast de algemene richtlijnen zoals 1,5 meter afstand en het vermijden van fysiek contact, zijn er ook speciale richtlijnen vóór je bezoek. Ze dien je altijd vooraf en online te registeren. Je kunt je ter plekke NIET registreren. Kies een tijdslot. Je kunt showUP bezoeken tussen 09:00-13:30 of tussen 14:00-19:00. Klik hier om alle Corona maatregelen te bekijken.

showUP

Praktische informatie

Datum: 27-28 september 2020
Adres: Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden:
Zondag 27 september 2020, 09:00 – 13:30 en 14:00 – 19:00 uur
Maandag 28 september 2020, 09:00 – 13:30 en 14:00 – 19:00 uur

Bereikbaarheid:
ShowUP wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. De locatie is dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Kom je met de auto, dan kan je op het terrein voor de deur parkeren.

showUP

showUP

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply