Toilet

Minimalistisch toilet met zwarte muren

Vandaag willen we jullie weer inspireren met een heel mooi toilet. Het is het toilet die we gevonden hebben uit de portfolio van Susanna Cots Interior Design. Zij hebben een penthouse ontworpen en ingericht voor een familie uit Barcelona. Werkelijk alle hoeken in het interieur zijn tot in de details perfect afgewerkt. En ook het toilet ziet er dus geweldig uit!

Minimalistisch toilet met zwarte muren

Het interieurontwerp kenmerkt zich met strakke lijnen en mooie stoere materialen. Naast een sfeervolle houten vloer, strakke witte muren, hebben de ontwerpers ook gekozen voor heel veel stalen kozijnen en glazen wanden. Het zwart komt ook terug in het toilet, maar dan op een hele andere manier.

Zwart fonteintje en zwart toilet

Het toilet is ingericht in de hal, waar een grote zwarte box is gebouwd. De box loopt over van de keuken, maar ook het toilet bevindt zich in die box. Middels een stoere zwarte schuifdeur kom je eerst terecht in een kleine ruimte waar het fonteintje is geplaatst. Alle muren zijn bewerkt met zwarte betonstuc, die het toilet een stoere minimalistische uitstraling geven. Het fonteintje is ook uniek, een hoge matzwarte fontein, gecombineerd met een zwarte inbouwkraan, bijpassende zwarte stalen spiegel én wandplankje in de hoek.

Minimalistisch toilet met zwarte muren

Via een zwarte deur heb je toegang tot het toilet. De houten vloer loopt naadloos over, en ook hier zijn alle muren bewerkt met hetzelfde zwarte betonstuc. Het matzwarte toilet past perfect bij de andere zwarte elementen.

Wat hier vooral ook mooi is, zijn de kleine plafondspotjes. Deze geven het toilet een luxe en sfeervolle uitstraling.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply