Search and Hit Enter

Betonlook tegels

Vroeger kwam je beton vooral tegen in industriële panden, zoals fabrieken en pakhuizen. Tegenwoordig is beton ook super populair in woningen. Er wordt steeds vaker gekozen voor stoere betonnen muren, betonnen plafonds en betonnen vloeren. In industriële woningen is het een absolute musthave, maar ook in andere interieurstijlen, kom je regelmatig een betonnen muur of een betonlook vloer tegen. Het geeft je interieur een stoer industrieel tintje, zonder dat het té industrieel hoeft te zijn. Door de populariteit van beton, zijn er ook steeds meer mogelijkheden om die betonlook te creëren. Dus ook als je geen échte betonnen muur, betonnen plafond of een betonnen vloer hebt, is het tóch mogelijk om wel die uitstraling van beton na te bootsen. Betonlook tegels zijn daar een heel mooi voorbeelden van!

Betonlook tegels

Industrieel stoer

Betonlook tegels zijn tegels met een betonlook. Grote rechthoekige of vierkante tegels, die je in verschillende ruimtes in huis kunt gebruiken. Op de vloer in de keuken, het toilet of zelfs in de woonkamer of slaapkamer. Maar betonlook tegels zijn vooral super populair in de badkamer. Door de vloer en/of de muren in de badkamer te betegelen met betonlook tegels, creëer je een strakke moderne en industrieel stoere uitstraling. Hoe groter de tegels, hoe meer de muren op écht beton lijken.

Betonlook tegels

Betonlook tegels

Betonlook tegels

Betonlook tegels

Betonlook gietvloer is super mooi en erg populair, maar het is een vrij kostbare vloer. Met betonlook tegels heb je bijna dezelfde uitstraling!

Badkamer

Als je een strakke minimalistische look wilt creëren in de badkamer, dan zou je één soort betonlook tegel moeten gebruiken. Vind je juist leuk dat er meer variatie is, dan zou je ook verschillende modellen met elkaar kunnen combineren. Neem eens een kijkje op Megadumptiel.nl voor een groot aanbod van verschillende soorten tegels met een stoere betonlook. Je kunt bijvoorbeeld wandtegels gebruiken, die anders zijn dan de vloertegels. Maar je zou bijvoorbeeld ook één specifieke muur met andere tegels kunnen betegelen. Op die manier creëer je meer dynamiek in de badkamer.

Soorten, maten en kleuren

Betonlook tegels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Je hebt rechthoekige tegels in kleine formaten van bijvoorbeeld 30.5x61cm, maar ook grote vierkante formaten van bijvoorbeeld 45x45cm of zelfs 60x60cm. Ook de kleur speelt een belangrijke rol. Je hebt hele lichtgrijze betonlook tegels, maar je hebt ook hele donkergrijze (bijna zwart) betonlook tegels.

Betonlook tegels

Betonlook tegels

Betonlook tegels

Betonlook tegels

Betonlook tegels

Betonlook tegels

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *