Search and Hit Enter

De badkamer op jouw manier stylen

De badkamer is een hele fijne ruimte in huis, omdat je hier al met al vaak best wel wat tijd doorbrengt, wil je van deze kamer ook een fijne ruimte maken. Veel mensen weten in de basis al goed hoe zij hun badkamer graag zouden willen hebben, maar vinden het moeilijk om te kiezen voor de styling. Toch hoeft dit niet altijd heel erg moeilijk te zijn, maar het is wel handig om te weten wat je ongeveer mooi vindt en wat er allemaal mogelijk is. Door de mogelijkheden te bekijken, gaat er een wereld voor je open en kun je het allemaal volledig naar wens maken met spullen van badkamerplanet.nl.

Mooie en praktische keuzes

Wanneer je de tegels allemaal uitgekozen hebt, dan is het tijd voor de invulling van de badkamer. Je wilt zorgen voor een mooi meubel dat goed bij de sfeer past die jij graag zou willen creëren, maar je wilt ook dat er voldoende opbergruimte is. Zo kun je alles goed en gemakkelijk opbergen en zo is de badkamer altijd netjes. Kies voor een meubel dat voldoende ruimte geeft om op te bergen, maar ook voor eventueel meerdere wasbakken. Zo hoef je ‘s ochtends niet op elkaar te wachten.

Wat is voor jouw levensstijl belangrijk?

De spiegel van de badkamer is ook een element dat niet vergeten mag worden. Bedenk hierbij goed wat jouw eisen zijn. Wil je bijvoorbeeld verlichting in de spiegel? Of hang je er liever een spotje boven? Je kunt ook kiezen voor een kastje met spiegel om voor nog meer opbergruimte te zorgen en er is ook nog een spiegel met verwarming, zodat deze niet zal beslaan wanneer de ruimte vochtig wordt. Bedenk goed wat jouw behoeftes zijn. Wanneer jij ‘s ochtends erg gehaast bent, dan wil je waarschijnlijk niet wachten tot de spiegel weer droog is en is de verwarming bijvoorbeeld geen overbodige luxe.

badkamer styling spiegel verlichting

Het afstylen van de badkamer

Wanneer de badkamer helemaal uitgekozen is, dan is het tijd om te kijken naar eventuele styling. Dit kun je doen door bijvoorbeeld de handdoeken allemaal op de badkamer af te stemmen, wanneer deze op een zichtbare plek liggen of door mooie zeeppompjes op de wastafel te zetten. Ook een accessoire bij het bad zie je veel terugkomen, maar zorg ervoor dat het niet te veel wordt. De badkamer is een praktische ruimte en een oase van rust, dus maak het niet te gek. Het is ook leuk om wat te variëren in de accessoires die je gebruikt. Zo kun je ieder seizoen voor een andere kleur kiezen.

Bekijk ook:
12x Luxe badkamer ideeën
Ideeën voor het inrichten van een kleine minimalistische badkamer
100x Badkamers voorbeelden

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *