Balkon

Balkon plantenbak


Een slimme en verrassende combinatie tussen een balkonbak en een tafel. De Corsica Flower Bridge is trendsettend en inmiddels al een wereldwijd succes. Het is een unieke en zeer elegante oplossing voor het sfeervol decoreren van je balkonregeling of hekwerk. Je kunt er werkelijk van alles op kwijt ter decoratie, daarnaast dient het ook als een klein tafeltje. De balkonbak is helemaal naar eigen wens sfeervol in te richten. Daarmee creëer je een balkon waar iedereen jaloers op is!

Balkon plantenbak

Deze balkonbak is te koop bij voor-thuis.nl!

Balkon decoratie

Naast het sfeervol decoreren van de balkonreling, is de balkonbak ook erg praktisch. Er is namelijk genoeg ruimte om je spullen op kwijt te kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld altijd je favoriete hapje of drankje bij de hand hebben. De multifunctionele extra tray zorgt bovendien voor nog meer opbergruimte. Dit is erg handig voor het opbergen van bijvoorbeeld een paar tijdschriften. Gebruik je de balkonbak op deze manier dan dient de balkonbak meer als tafel. Zo heb je niet alleen een sfeervol balkon, maar heb je er ook nog een handig tafeltje bij.

Kunststof plantenbak

Elho maakt voor al haar producten gebruik van de kunststofsoort polyethyleen. Dit hoogwaardige kunststof soort brengt vele voordelen. De balkonbak is volledig recyclebaar en zal niet verkleuren door zonlicht. Daarnaast staat dit soort kunststof bekend als sterk en duurzaam materiaal en is het geschikt voor temperaturen tot wel 20 graden onder nul! De Flower Bridge balkonbak wordt geleverd met een set fixators. Deze fixators zorgen ervoor dat je de balkonbak kunt vastklemmen aan de balkonreling. De balkonbak zal daardoor niet kantelen. Dit is wel zo veilig! De balkonbak is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en wit.

Balkon plantenbak

Balkon plantenbak

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Lisanne 27 juni 2016 at 11:35

    Ik wil graag “De Corsica Flower Bridge” kopen. Ik kan het alleen nergens vinden. Ik vind het zo leuk dat er een tafeltje bij zit en dat kan ik nergens vinden. Is dit nog wel te koop?

  • Leave a Reply