Balkon

Gezellig balkon van Elizabeth


Dit is het balkon van Elizabeth Tulipana, die in een huurappartement woont in Bucktown in Chicago Illinois. Ik mag het eigenlijk niet zeggen. Stiekem vind ik haar 92m2 grote appartement super lelijk ingericht met lelijke kleuren en meubels. Haar balkon daarentegen vind ik wel weer super leuk!

Gezellig balkon van Elizabeth

Houten vlonders

Het uitzicht is misschien niet geweldig, door de locatie tussen twee grote bakstenen muren van het gebouw, maar Elizabeth heeft haar balkon wel super leuk en gezellig ingericht. En je hebt geen last van dat je veel inkijkt hebt.

Woonkamer sfeer

Woonkamer sfeer

De houten vlonders vormen de basis van de fijne woonkamersfeer die is gecreëerd. Je vindt hier een leuk roze stalen bankje met bijpassende tafel, een babyblauwe trolley van IKEA en enorm veel leuke groene planten. Er zijn losse plantenpotten geplaatst en opgehangen en Elizabeth heeft ook een super leuk diy projectje uitgevoerd. Met een oude houten pallet heeft ze een soort plantenrek gemaakt, vol met kleine potjes.

Houten pallet plantenrek

Aan het plafond met de houten balken is gezellige slingerverlichting opgehangen, die dit woonkamer balkon helemaal afmaakt.

Bron: Apartmenttherapy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply