Search and Hit Enter

Mee met de tijd: zo blijft je huis lang geschikt voor jou

Ben jij al een dagje ouder en woon je al jarenlang in dezelfde woning? Misschien denk je er toch nog lang niet aan om te verhuizen. Dat is begrijpelijk, we blijven dan ook allemaal graag zo lang mogelijk zelfstandig in onze eigen, vertrouwde omgeving. Zelfs wanneer je door ouderdom immobiel wordt en trappen en verhoogjes moeilijk worden, kan je met een paar slimme je huis transformeren tot een veilige en toegankelijke plek. Met deze tips blijft jouw woning nog jaren jouw geschikte thuis!

Continue Reading

Vervang alle gloeilampen en halogeenlampen met ledlampen!

We wisten het eigenlijk al lang, halogeenlampen en gloeilampen zijn niet meer van deze tijd. Het is hoogtijd om alle halogeenlampen en gloeilampen in huis en op kantoor te vervangen door ledlampen. Ledlampen biedt zoveel meer voordelen, waardoor Milieu Centraal eigenlijk oproept aan iedereen om deze stap te nemen. In dit artikel willen we mensen helpen om ook over te stappen op ledlampen. Lees dan vooral snel verder!

Vervang alle gloeilampen en halogeenlampen met ledlampen!

Continue Reading

Alle mogelijkheden van traprenovatie

Woninginrichting is voor iedere trotse huiseigenaar een belangrijk punt op de agenda. Het juiste interieur zorgt voor de juiste sfeer in huis waardoor het al een thuis voelt. Een onderdeel van de woning waar veel huiseigenaar van gezinswoningen overheen kijken is de trap. Vaak worden de kale treden beschilderd en voorzien van antislip laag of de trap wordt bekleed met een dun donker laagje stof. Dit geeft al aan dat de trap niet wordt gezien als sfeerbrenger. Het zal je echter verbazen hoeveel mogelijkheden er zijn op het gebied van traprenovatie en hij groot de impact van een mooie trap op het gehele interieur heeft.

trapverlichting

Continue Reading