Interieur

10x Behang trends lente/zomer 2020


Het is alweer bijna lente, wat betekent dat je interieur een opfrisser kan gebruiken. Behang heeft veel invloed op het uiterlijk van interieur. Behang kan tegelijkertijd een ruimte veel frisser en ruimer laten ogen. Hierdoor is de keuze voor behang erg belangrijk.

Hier alle trends op een rijtje:

  1. Jungle behang

Jungle behang is ideaal als je een warm klimaat en heldere kleuren wil toevoegen aan je interieur. Met tropisch behang zullen zelfs de meest krappe ruimtes profiteren van een visuele vergroting. Voor wie op zoek is naar een meer gepersonaliseerde uitstraling, kan je decoraties toevoegen om de impact van het jungle behang aan te sterken. Kies bijvoorbeeld voor decoratieve objecten zoals flamingo’s, cactussen of papegaaien. Gouden details passen ook erg goed bij het jungle thema.

BEHANG 962406 VERSACE II

BEHANG 962406 VERSACE II

  1. Marmer behang

Niets is eleganter dan deze glanzende steen aan je muren toevoegen. Marmer behang heeft een sterke comeback gemaakt in de wereld van interieurdecoratie. Marmer geeft je huis een nieuwe look die zowel klassiek als modern is. In het geval dat je fan bent van de Byzantijnse architectuur of van de paleizen van Versailles, is een marmeren stijl voor je muren de perfecte keuzen. Deze stijl geeft je het gevoel van rijkdom en nuchterheid.

BEHANG 361573 A.S. CRÉATION MATERIALS

BEHANG 361573 A.S. CRÉATION MATERIALS

  1. Bloemen behang

De vreugde en goede humeur wanneer het lente is, is iets unieks waar iedereen naar uitkijkt gedurende het jaar. Bloemen behang voegt veel helderheid en levendigheid toe aan je interieur. Vooral na een lange dag op kantoor kan dit je humeur een oppepper geven, dankzij de kleuren en vitaliteit. Ook is bloemen behang perfect te combineren met elk interieur. Dankzij de grote verscheidenheid van bestaande varianten, kan je zien dat elk bloemen behang anders is. Als je opzoek bent naar een modernere touch dan kan je kiezen voor retro bloemen behang.

BEHANG 364982 MICHALSKY LIVING DREAM AGAIN

BEHANG 364982 MICHALSKY LIVING DREAM AGAIN

  1. Betonlook behang

Om je huis een industriële stijl te geven is betonlook behang perfect! Als een loft-stijl huis is, waar je naar op zoek bent is het betonlook behang ideaal. Dit is ook een zeer eenvoudig element om toe te voegen aan je interieur. Modern, urban en industrieel, durf!

BEHANG 179449 A.S. CRÉATION MIX

BEHANG 179449 A.S. CRÉATION MIX

  1. Retro behang

Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat een stijl van zoveel jaar geleden nog steeds een trend is, maar dat is alles behalve waar. De grote verscheidenheid aan kleuren zorgt ervoor dat mensen er nooit moe van worden. Aan de kleur van het behang kan je opmaken bij welke tijd het hoort. Kenmerkend voor de jaren 60 zijn: geel, groen en blauw in combinatie met rood of mosterd. In de jaren 70 en 80 werden juist levendigere kleuren zoals fuchsia, limoengroen of oranje populairder.

BEHANG 327372 LIVINGWALLS REVIVAL 

BEHANG 327372 LIVINGWALLS REVIVAL 

  1. Vintage behang

Een extravagante touch voor minimalistische omgevingen: vintage behang. Nu dat vintage stijl weer helemaal on trend is, kan je het ook toepassen op je muren. De vintage stijl complimenteert bijna alle huidige interieur stijlen perfect. In onze online winkel vindt je meer dan 60 verschillende modellen behang in de vintage stijl.

BEHANG 366323 A.S. CRÉATION LINEN STYLE

BEHANG 366323 A.S. CRÉATION LINEN STYLE

  1. Hout behang

Als je je afvraagt hoe je een gezellige en knusse ruimte voor jezelf kan creëren, hoe je een landelijkste stijl naar je interieur kan brengen, dan kan je beginnen met het kijken naar onze houten behang stijlen. Deze zullen je interieur een plattelandse, maar ook moderne look geven. Een ontspannen en traditionele omgeving kan ideaal zijn in huis. Warme kleuren zoals, bruin, beige en wit passen heel goed bij deze stijl. Het hebben van natuurlijk licht en open ruimtes is hierbij ook een must.

BEHANG 8550-46 A.S. CRÉATION NEW ENGLAND 2

BEHANG 8550-46 A.S. CRÉATION NEW ENGLAND 2

  1. Fotobehang

Met fotobehang kan je de natuur, de skyline van New York of een romantisch strand direct in je eigen vier muren toveren. Er zijn talrijke variaties van het 3D-behang. Een fotobehang kan worden afgedrukt met de meest uiteenlopende motieven, zodat je een individuele stijl kan realiseren. Fotobehang onderscheidt zich vooral door de authentieke ontwerpen. Daarnaast kan een fotobehang met landschap, ramen of maritieme thema’s de ruimte groter doen lijken door zijn 3D eigenschappen. Aangezien fotobehang vaak vliesbehang is, is het behang snel en eenvoudig. Daarnaast zijn de fotobehang van vlies zeer robuust en ook geschikt voor badkamer of keuken.

FOTOBEHANG BOTANICA 3 DD111056 LIVINGWALLS WALLS BY PATEL

FOTOBEHANG BOTANICA 3 DD111056 LIVINGWALLS WALLS BY PATEL

  1. Art deco behang

Zet de eerste stap naar een iconische interieurstijl met art deco behang. Ontwerpen verlicht met oogverblindende gouden, zilveren en metalen elementen. Deze luxe achtergronden zorgen voor een fantastisch statement muur.

VERSACE BEHANG 370492 | VERSACE 4

VERSACE BEHANG 370492 | VERSACE 4

  1. Industrieel behang

Om je huis een unieke touch te geven is industrieel behang een fantastische keuze. Als je een indruk wil achterlaten ga dan zeker voor een industriële of stedelijke stijl. Deze illusie kan gewekt worden door middel van imitatie steen behang of imitatie baksteen behang. Laat je verleiden en neem wat risico om je perfecte interieurstijl te creëren.

BEHANG 707116 A.S. CRÉATION BEST OF WOOD`N STONE 2ND EDITION

BEHANG 707116 A.S. CRÉATION BEST OF WOOD`N STONE 2ND EDITION

Bekijk het gehele assortiment behang bij BRICOFLOR.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply