Interieur

15x Geometrische vormen aan de muur


Eén van de leukste en vooral vrolijkste interieurtrends die we de afgelopen jaren hebben gezien zijn geometrische vormen in huis. Ter verduidelijking, geometrische vormen zijn vormen, die je met behulp van passer en liniaal kunt construeren. Denk aan de vierkant, rechthoek, cirkel en driehoek. In het interieur kunnen deze mooie vrolijke vormen op verschillende manieren terugkomen. Geometrische prints, geometrische kussens, geometrische kastjes, geometrische plankdragers, noem maar op. Maar de aller leukste vorm van geometrische vormen zijn de geometrische vormen aan de muur!

geometrische-vormen-muur-kinderkamer

mooie-geometrische-vormen-muur

Speels tintje

Wat leuk is van geometrische vormen aan de muur is dat het asymmetrisch kan zijn. Hierdoor geven geometrische vormen aan de muur een super leuk speels tintje aan elke ruimte in huis. Dat kan in de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, hal en toilet. En ook voor de kinderkamer of babykamer is het een super leuk idee om mooie geometrische vormen terug te laten komen aan de muur.

kinderkamer-geometrische-vormen-muur

grijze-geometrische-vormen-muur

Kleuren en combinaties van geometrische vormen

Het is ook een leuk idee om te spelen met verschillende kleuren die in verschillende geometrische vlakken terug kunnen komen. Pastelkleuren zijn erg populair, maar in principe kunnen alle kleuren gebruikt en met elkaar gecombineerd worden. Je zou zelfs de vormen kunnen overlappen voor een nog speelser effect.

Hoe je dit kunt kunt creëren? Behang met leuke geometrische prints zijn lekker makkelijk. Maar als je het leuk vindt om er een DIY project van te maken, dan zou je ook zelf aan de slag kunnen gaan met verf. het is een kwestie van het creëren van geometrische vlakken met behulp van tape. Daarna kunnen de vlakken ingekleurd worden.

roze-geometrische-vormen-muur

geometrische-vormen-muur-schilderen

geometrische-vormen-muur-5

geometrische-vormen-muur-kantoor

geometrische-vormen-muur-slaapkamer

geometrische-vormen-muren

geometrische-vormen-muur-werkplek

geometrische-vormen-muur-woonkamer

geometrsiche-vormen-aan-muur

geometrische-vormen-muur-kleuren

geometrische-vormen-muur-pastel-kleuren

Bron: Modesettravaux.fr | Bungalow5.dk | Brit.co | Domino.com | Arrumadissimo.com.br

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply