Interieur

8x Droomhuis in Waalwijk


Ben je op zoek naar je droomhuis in gemeente Waalwijk – het perfecte huis die voldoet aan al je wensen en eisen? Wij hebben de mooiste huizen in Waalwijk en omgeving voor je op een rijtje gezet waar je direct in kunt trekken. Dus of nou van een andere stad naar Waalwijk wilt verhuizen of dat je al langer in deze mooie stad woont, scroll snel naar beneden – wellicht staat jouw toekomstige droomhuis er wel tussen!

droomhuis waalwijk

Waalwijk is populaire stad om te wonen. Steeds meer mensen besluiten om hun eigen stad te verlaten en op zoek te gaan naar hun droomhuis in Waalwijk. Het aantal inwoners is tussen 1996 en 2022 met maar liefst 66% gestegen. En wij begrijpen wel waarom. Het is niet een hele grote stad, maar absoluut ook geen kleine stad. Wat Waalwijk erg aantrekkelijk en fijn maakt om te wonen is dat het de gemoedelijkheid van een dorp met de voorzieningen van een stad combineert. Het heeft een super gezellig en karakteristiek centrum vol leuke restaurants, winkels, cafés, terrasjes, galeries, noem maar op. Als je dus van die Brabantse gezelligheid houdt, dan zit je hier dus wel goed.

De enige uitdaging is dat perfecte droomhuis in Waalwijk te vinden die volledig voldoet aan je wensen en eisen. Maar geen nood, wij zijn hier om te helpen, en zijn op zoek gegaan naar de mooiste woningen in Waalwijk op Funda waar je direct in kunt wonen. Het enige wat je hoeft te doen is de inrichting van het interieur. Maar dat moet geen probleem zijn met leuke woonwinkels met super mooie en leuke meubels in Waalwijk.

1. Burgemeester Brokkenstraat

Dit droomhuis is gelegen aan de Burgemeester Brokkenstraat in de wijk Besoijen, op loopafstand van het bruisende centrum van Waalwijk. Daarnaast kan je ook makkelijk fietsen naar de Loonse en Drunense Duinen. En met de auto ben je binnen een kwartier in het centrum van zowel Den Bosch als Tilburg. Maar de vrijstaande woning zelf is natuurlijk ook geweldig, met een eigen oprit, een ruime grote tuin met veel groen en een ruime leefruimte met woonkamer en leefkeuken. In de luxe badkamer vind je bovendien een aangename verrassing – een sauna!

droomhuis waalwijk burgemeester brokkenstraat

2. Stationslaan

In Waspik Beneden, een buurt in de plaats Waspik vonden we dit droomhuis. Het huis heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 279m2 met zeven slaapkamers. De drie ruime en speelse slaapkamers op de bovenste verdieping zijn alleen voorzien van een badkamer ensuite. Maar de kerst op de taart van dit droomhuis is natuurlijk het inpandige zwembad met jet stream!

droomhuis waalwijk Waspik Beneden

3. Oudestraat

Ben jij een liefhebber van karakteristieke huizen? Dan is dit misschien wel jouw droomhuis, gelegen aan Oudestraat in Sprang-Capelle. Het heeft heeft een woonoppervlakte van 265m2 en een perceel van 603m2. De karakteristieke woning kenmerkt zich met een mooie landelijke stijl, met glas in lood in de binnendeuren, knusse vensterramen, plafondlijsten, een kasteelvloer, noem maar op. Vanuit de super mooie landelijke keuken heb je middels de openslaande deuren toegang tot de tuin met een zwembad.

droomhuis waalwijk oudestraat Sprang-Capelle

4. Frans Halslaan

In de wijk Meerdijk, aan de Frans Halslaan in Waalwijk staat dit droomhuis te koop. De riante vrijstaande villa is gelegen op een perceel van 665m2 en een totale woonoppervlakte van 254m2. Het interieur is met smaak en klasse ingericht, en is voorzien van een luxe keuken en badkamer. Dat de tuin onder architectuur is aangelegd, is absoluut te zien, met onder andere een mooie vijver, een fijn overdekt terras, en een houten tuinhuis.

droomhuis waalwijk frans halslaan

5. Tilburgseweg

Houd je van landelijk wonen zodat je écht vrij kunt wonen? Dit vrijstaande droomhuis gelegen aan de Tilburgseweg heeft niet alleen een woonoppervlakte van maar liefst 364m2, maar ook een perceel van 5260m2! Aan ruimte geen gebrek is. Een statige villa tussen Sprang-Capelle en Waalwijk die onder architectuur is gebouwd. Bijzonder is dat het ook een kantoorruimte heeft.

droomhuis waalwijk Tilburgseweg

6. Nieuwevaart

In Sprang-Capelle aan de Nieuwvaart vonden we Villa Fossa Nova, een huis om van te dromen. Bijzonder is dat het een rijksmonument is gelegen in een prachtige groene omgeving met een perceel van 3450m2. Je wordt verwelkomt op een statige oprijlaan die één en al exclusiviteit uitstraat. De heerlijke lommerrijke tuin met zwembad ligt als een groene zoom rondom het monumentale object.

droomhuis waalwijk nieuwevaart

7. Havendijk

Dit droomhuis is gelegen Havendijk in één van de mooiste en leukste straatjes van Waspik, Havendijk! Met een woonoppervlakte van 100m2 is het weliswaar een stuk kleiner vergeleken met de andere droomwoningen in deze lijst, maar het karakteristieke pand biedt tóch verrassend veel ruimte. Het is typisch zo’n woning waar je direct op verliefd wordt, vooral als je van die karakteristieke dorpse sfeer houdt.

droomhuis waalwijk havendijk

8. Nieuwevaart 32

We hebben hierboven al een droonhuis laten zien aan de Nieuwevaart. In diezelfde straat vind je nog een ander droomhuis – althans het heeft absoluut de potentie om een droomhuis te worden. Momenteel wordt de nieuwbouwwoning verbouwd tot een moderne twee onder een kapwoning. De verwachting dat het in mei/juni wordt opgeleverd. Het heeft een woonoppervlak van 180m2 en heeft in totaal vier slaapkamers. Het fijne is dat je het van scratch naar wens kunt inrichten, zodat je er écht jouw droomhuis van kunt maken.

droomhuis waalwijk nieuwevaart nieuwbouw

Heb jij interesse in één van deze droomhuizen? Neem dan een kijkje op Funda voor meer foto’s en informatie.

Bekijk ook:
20x Containerwoning
Droomhuis aan het strand van de Costa Brava!
Natuurlijk zen droomhuis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply