Search and Hit Enter

Klein, maar super stoer, speels en praktisch ingericht appartement

Vandaag gaan we een kijkje nemen in een super klein studio appartement van nog geen 30m2 groot. Zó klein, bijna niet te doen zou je zeggen. Maar je zult je verbazen als je de onderstaande foto’s ziet. Ze zijn super goed omgegaan met de beperkte oppervlakte, en er juist een super stoer, speels en praktisch appartement van gemaakt. Een klein droomappartementje zou je kunnen zeggen!

klein-maar-super-stoer-speels-en-praktisch-ingericht-appartement

Vanuit de voordeur kom je terecht in de kleine open hal. En eigenlijk zie je het gehele appartement in één oogopslag. De kleine open keuken, de kleine woonkamer en de kleine slaapkamer. Alleen de badkamer is ingericht in een afgesloten aparte ruimte.

blauwe-keuken-marmeren-keukenblad

Speelse muur ideeën

Een stoere lichte houten vloer is gecombineerd met strakke witte wanden. Maar hier en daar hebben ze de wanden extra karakter gegeven. In de woonkamer hebben ze bijvoorbeeld een grote vlak denim drift blauw geschilderd, inclusief de open vakjes. En in de muur tussen de keuken en de slaapkamer is een doorkijkje gecreëerd met stoere zwarte stalen kozijnen.

blauwe-kleurvlak-woonkamer

blauwe-muur-open-vakjes

Kleine stoere open keuken

Éen van de stoere elementen in dit kleine appartement is de open keuken. Het is zéker geen grote keuken, maar het is wel echt een super leuke keuken. Blauwe keukenkasten, een marmeren werkblad, een klein RVS fornuis en stoere open RVS wandplanken. De crème kleurige retro SMEG koelkast maakt het helemaal af!

Klein appartement inrichten

Verder zie je dat er bewust gekozen is voor alleen meubels en spullen die nodig zijn. Een grote bank en een grote eettafel zijn fijn, maar is niet altijd nodig. In een klein appartement moet je daar dus goed over nadenken. Dat hebben ze hier dan ook gedaan. Ze hebben hier dan ook gekozen voor een kleine maar super leuke bank en een kleine vierkante eettafel, die je kunt uitklappen.

bruine-gordijnen

creme-smeg-koelkast

klein-appartement-inrichten

kleine-bank-klein-appartement

kleine-open-hal

kleine-open-keuken-klein-appartement

kleine-open-slaapkamer

uitklapbare-eettafel-klein-appartement

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *