Search and Hit Enter

Klein appartement uit China ingericht met een stoere Scandinavische interieurstijl

Dat de Scandinavische interieurstijl erg populair is in Europa wisten we al. Je ziet het in landen als Engeland, Frankrijk en ons eigen land toegepast worden. Maar het is zelfs zó populair, dat je de Scandinavische interieurstijl ook in Aziatische landen ziet. Iets wat je eigenlijk totaal niet verwacht. Interieurbureau ATng’s work heeft het interieurontwerp gemaakt voor een klein mini appartement uit China. Super leuk en bijzonder om te zien dat ook daar fans zijn van deze mooie stijl.

klein-appartement-uit-china-ingericht-met-een-stoere-scandinavische-interieurstijl-2

klein-appartement-uit-china-ingericht-met-een-stoere-scandinavische-interieurstijl

Stoere keuken

Het is een klein appartement met een woonoppervlak van hooguit 50m2. De interieurontwerper is begonnen met het maken van een praktische indeling. Je komt binnen vanuit de voordeur in de kleine open hal, die direct in verbinding staat met de keuken. De hal is ingericht met een handige wandgarderobe en een stoere houten bank als hulpmiddel voor het aandoen van de schoenen. De keuken is vrij ruim, een kleine half open woonkeuken met een stoere wand, bestaande uit een breed RVS hakblok in het midden, een grijze kast met wasbak aan de rechterkant en het RVS fornuis en afzuigkap aan de linkerkant. Aan die kant vind je ook een super stoere mat zwarte SMEG koelkast.

wandgarderobe-houten-bank

open-hal-keuken

half-open-keuken

houten-servieskast-keuken

servieskast-keuken

witte-ronde-eettafel

Witte keuken achterwand

De keukenwand is volledig tot aan het plafond betegeld met minimalistische witte vierkante tegels. Aan deze wand zijn magneetstrippen gemonteerd voor het ophangen van messen en ingrediënten. Aan de andere kant is een grote houten servieskast geplaatst, tegen de zwart geschilderde muur. En centraal in de keuken is de eethoek ingericht met een mooie ronde Scandinavische eettafel en een mix van verschillende eetkamerstoelen in verschillende mooie kleuren.

kleine-woonkeuken

Leuke zithoek

De woonkamer vind is ingericht aan de andere kant van de zwarte muur. Ook aan die kant is de muur zwart geschilderd, waar een grote stijlvolle bank en stoere houten vierkante bijzettafel met hairpin legs tegenaan zijn geplaatst. De vloerkleed en de Scandinavische zwarte salontafel maakt de zithoek helemaal compleet.

cactussen-terracotta

zithoek-woonkamer-cactus

Brede werkplek

De zithoek is niet het enige wat je in die ruimte ziet. Er is namelijk ook een werkplek ingericht. Een brede stoere werkplek met een breed bureau op schragen. Door de aanwezigheid van twee stijlvolle zwarte Eames stoelen, kan je daar zelfs met twee personen aan werken. Metalen industriële Archiefkasten en stoere wandrekken zorgen er bovendien voor dat er ook heel veel opbergruimte aanwezig is.

eames-stoelen-werkplek

industriele-ladekast-werkplek

Open slaapkamer

Ook de slaapkamer vind je in diezelfde ruimte, ingericht aan de rechterkant van de werkplek. Er is een verhoogd podium gecreëerd, waardoor het lijkt alsof het bed in de vloer is gebouwd. Hierdoor heeft het een beetje een loft gevoel gekregen. Dit komt ook doordat het een open slaapkamer is, die wel middels gordijnen afgesloten kan worden van de werkplek en woonkamer.

open-slaapkamer-mini-loft

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *